Το καλάθι είναι άδειο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

DESIGN PLUS και KARE…

Η εταιρεία μας DESIGN PLUS δραστηριοποιείται στο χώρο του σύγχρονου design από το 1998 με την επωνυμία, ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ, ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 9, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54622, ΑΦΜ: 035454650, ΔΟΥ: Δ' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 141537906000

Από τότε έως και σήμερα έχει συνδέσει το όνομα της με την Γερμανική εταιρεία ΚΑRE

Η KARE είναι μία παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία, με φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλον τον κόσμο..

Η KARE παρακολουθεί και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού που αφορούν το χώρο του μοντέρνου design..Παρίσι, Μιλάνο, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Σιγκαπούρη.

H KARE είναι πάντα εκεί για να παρουσιάσει τις καλύτερες προτάσεις και τάσεις της μόδας, για ότι αφορά τα έπιπλα-φωτιστικά-διακοσμητικά του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η εταιρεία μας DESIGN PLUS έχει τα αποκλειστικά ηλεκτρονικά και φυσικά δικαιώματα της KARE στην Ελλάδα, και μέσω των δύο ηλεκτρονικών της καταστημάτων www.kare24.gr και www.designplus.gr διαθέτει τα είδη της KARE σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός των δύο αυτών ηλεκτρονικών καταστημάτων, αυτή την στιγμή λειτουργούν και δύο φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη  και Αθήνα όπου μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής KARE.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα μας στην Θεσσαλονίκη, ή περιηγηθείτε άνετα και με ασφάλεια από τον χώρο σας στα δύο ηλεκτρονικά μας καταστήματα www.kare24.gr και www.designplus.gr και θα καταλάβετε γιατί τα είδη της KARE περιγράφονται με τρεις λέξεις…. ANYTHING BUT ORDINARY!!

 

 

 

 

cs-cart licenses, cs-cart add-ons