Το καλάθι είναι άδειο
τραπέζια μέσης σετ χρυσό καθρέφτης
τραπέζια μέσης σετ χρυσό καθρέφτης
PRICE HERO
Διαθεσιμότητα
Μήκος
Χρώμα
Τιμή
Εταιρεία (1)
Σχήμα
Μέγεθος Τραπεζιού
1.839 
Τετράγωνο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 45.3κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 42.5εκ
Ένα σετ που αποτελείτε από τέσσερα τραπεζάκια μέσης από την σειρά Luigi με σκληρυμένο γυαλί και γυαλισμένη, ανοξείδωτη, ατσάλινη βάση σε ασημί χρώμα. Βάζα και διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν και να διακοσμήσουν όμορφα τον χώρο σας.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκια Μέσης Luigi Ασημί (4/Σετ) 100x100x42.5εκ" είναι 1".


1.589 
Παραλληλόγραμμο, Επεκτεινόμενο, ΒΑΡΟΣ: 62κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 75εκ, ΥΨΟΣ: 37εκ
 
 Αυτό το κομψά τραπεζάκι σαλονιού σε καφέ χρώμα είναι απαραίτητο για κάθε φιλόξενο νοικοκυριό και προσφέρει όχι μόνο μια κομψή επιφάνεια αποθήκευσης, αλλά και ένα μπαρ στο εσωτερικό του. Η επιφάνεια του τραπεζιού ανοίγει εύκολα για να παρέχει πρόσβαση σε διάφορα διαμερίσματα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα σύνεργα του μπαρ σας, συμπεριλαμβανομένων υποδοχών για μπουκάλια, διαμερισμάτων και ενός αποσπώμενου δίσκου. Με τον κομψό σχεδιασμό του και τα πρακτικά χαρακτηριστικά του, αυτό το τραπεζάκι σαλονιού είναι ένα τέλειο έπιπλο μπαρ για τη διακόσμηση του σαλονιού σας.

Τραπεζάκι σαλονιού με λειτουργία μπαρ σε καφέ χρώμα, 37 x 120 x 75 εκατοστά (υ/β/δ)
Ορθογώνια μπάρα σπιτιού σε στυλ vintage ταξιδιωτικής βαλίτσας
Κινητό τραπεζάκι σαλονιού σε τροχούς με ανάγλυφο υφασμάτινο κάλυμμα με επικάλυψη ερπετού
Προσφέρει χώρο για 12 μπουκάλια (ξαπλωμένα) καθώς και πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο και αφαιρούμενο δίσκο
Ανθεκτικός σκελετός και σώμα από μασίφ ξύλο, μεταλλικά εξαρτήματα χάλκινα επιχαλκωμένα



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης-Μπαρ Colonial 120x75x37εκ" είναι 1".


416 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 36κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ
Ένα ελκυστικά διαμορφωμένο τραπέζι του καφέ με ρετρό αέρα - Ένα τραπέζι με μια αέρινη πινελιά που παρέχεται από το γυαλί πάχους 12 mm Οι στρογγυλεμένες άκρες προσθέτουν πραγματικό ρετρό αέρα, ενώ αντίθετα η επιλογή των υλικών δημιουργεί μια πολύ μοντέρνα πινελιά. Ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός! Η σειρά Club προσφέρει ρετρό στυλ για τους trendsetters με μάτι για έξυπνο σχεδιασμό. Η σειρά παίρνει οργανικές μορφές και τις παρουσιάζει με βιρτουόζικο στυλ σε ένα φουτουριστικό τυπικό ιδίωμα.



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι μέσης Clear Club Γυαλί 120x60x40εκ" είναι 1".


553 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 24κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 50εκ, ΥΨΟΣ: 36εκ
Ένα κομψό, ρετρό σετ τραπεζιών - Αυτά τα 3 τραπεζάκια προκαλούν αίσθηση με τον ασυνήθιστο σχεδιασμό τους. Οι στρογγυλεμένες άκρες προσδίδουν στα τραπέζια το ρετρό στυλ τους, ενώ η επιλογή των υλικών παρέχει μια μοντέρνα πινελιά. Κατασκευασμένα από στιβαρό γυαλί πάχους 12 mm. Για εξοικονόμηση χώρου τα δύο μικρότερα τραπέζια μπορούν να σπρώχνονται κάτω από το μεγαλύτερο. Ρετρό στυλ για τους trendsetters με έφεση στον έξυπνο σχεδιασμό! Η σειρά White Club παίρνει οργανικές μορφές και τις παρουσιάζει με βιρτουόζικο στυλ σε ένα φουτουριστικό τυπικό ιδίωμα.
 



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Γυάλινο Clear Club (Σετ 3) 90x50x36εκ" είναι 1".


401 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 14.9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69.5εκ, ΥΨΟΣ: 33.5εκ, 2 έτη

Τραπεζάκι σαλονιού με κομψές γραμμές. Το σετ τραπεζιών σαλονιού Wire Black μοιάζει σαν να έχει σχεδιαστεί και εξυμνεί την κομψότητα του μινιμαλισμού. Ο μαύρος, λεπτοδουλεμένος στρογγυλός σκελετός με τις λεπτές μεταλλικές ράβδους στηρίζει μια επιτραπέζια επιφάνεια από βαθύ μαύρο γυαλί. Μια μοντέρνα και έξυπνα σχεδιασμένη σύνθεση που μοιάζει ανάλαφρη και φιλιγκράτη παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Πάντα ένας εμπλουτισμός για κάθε μοντέρνο, μειωμένο στυλ επίπλωσης. Η σειρά Wire διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή χάλκινο χρώμα και σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Ένα μοντέρνο, loft στυλ επίπλωσης
Ελαφριά, συγκρατημένη εμφάνιση

33,5xØ69,5cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 63 cm

30,5xØ60cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 53 cm

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Wire Black (Σετ 2) 69.5x69.5x33.5εκ" είναι 1".


1.135 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 34.3κιλ., ΜΗΚΟΣ: 105εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 105εκ, ΥΨΟΣ: 32εκ, 2 έτη
Τραπεζάκι σαλονιού: ένα καλοσχηματισμένο δίκτυο. Πρόκειται για δικτύωση με τη διαφορά: με υλικά υψηλής ποιότητας και ευθύγραμμο περίγραμμα που συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα ιδιαίτερο είδος σχεδιαστικού κομματιού. Το τραπεζάκι σαλονιού Network προσφέρει ένα θέαμα τόσο γεμάτο από οπτικές γραμμές και προοπτικές που σχεδόν θα μπορούσατε να εγκλωβιστείτε σε αυτό. Παρέχεται επίσης θέα από ψηλά, χάρη στη διαφανή επιφάνεια του τραπεζιού από γυαλί ασφαλείας.
 



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι μέσης Network Χρυσό 105x105x32εκ" είναι 1".


630 
Πολυμορφικό , Στρόγγυλες Γωνίες, ΒΑΡΟΣ: 9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 62εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 57εκ, ΥΨΟΣ: 49.5εκ, 2 έτη
Σετ από τρία ελκυστικά τραπεζάκια σε διαφορετικά μεγέθη. Οι επιφάνειες των τραπεζιών από αλουμίνιο έχουν τριγωνικό σχήμα και είναι βαμμένες σε ζεστά μεταλλικά χρώματα. Για ευέλικτη χρήση με vintage πατίνα.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Βοηθητικά Τραπεζάκια Μεταλλικά Loft Vintage Τρίγωνα (Σετ 3)62x57x49.5εκ" είναι 1".


401 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69.5εκ, ΥΨΟΣ: 33.5εκ, 2 έτη

Ένα σετ τραπεζάκι σαλονιού που αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα σε κάθε σαλόνι με τη λεπτή, χάλκινη συρμάτινη κατασκευή του και το καθρέφτη! Είτε ως ζευγάρι με το τοπίο του καναπέ είτε μεμονωμένα δίπλα σε μια αναπαυτική πολυθρόνα: αυτά τα εντυπωσιακά τραπέζια από τη σειρά Wire δεν είναι μόνο ιδιαίτερα γοητευτικά αλλά και ευέλικτα. Απόλυτα αγαπημένα για τον εσωτερικό σχεδιασμό!

Με αυτόν τον αποκλειστικό παράγοντα λάμψης: σετ δύο γυαλιστερών, χάλκινων πλαϊνών τραπεζιών με καθρέφτη στο επάνω μέρος
Δύο ευέλικτα βοηθητικά τραπέζια όπως αυτό μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν ένα μεγάλο τραπέζι του καφέ
Το τραπεζάκι του καφέ αποτελεί μια επιδέξια αντίθεση με καναπέδες σε σχήμα κύβου ή έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ
Η φιλιγκράν κατασκευή του τραπεζιού σημαίνει ότι το πάτωμα παραμένει ορατό - κάνοντας τα πάντα να φαίνονται ανάλαφρα και ευρύχωρα
Το Wire είναι μια σειρά από τραπεζάκια σαλονιού και κομοδίνα που διατίθενται σε πολλές παραλλαγές

33,5xØ69,5cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 63 cm

30,5xØ60cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 53 cm

 



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Wire Copper (Σετ 2) 69.5x69.5x33.5εκ" είναι 1".


681 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 32κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη

 

Τώρα πετάμε προς το Jupiter, το εντυπωσιακό τραπεζάκι του καφέ μας, το οποίο εκπέμπει καθαρή πολυτέλεια και φανταχτερή εμφάνιση με το γραφικό, ρετρό χρυσό πλαίσιο και την ανθρακί γυάλινη επιφάνεια. Είτε ταιριάζει με το τοπίο του καναπέ είτε στο σαλόνι δίπλα σε δύο πολυθρόνες XL: χάρη στο γραφικό του πλαίσιο, αυτός ο θησαυρός όχι μόνο φαίνεται ανάλαφρος στο δωμάτιο, αλλά και προσθέτει αυτή την έξτρα πινελιά αίγλης στην ατμόσφαιρα. Ένα must-have για τους ατομικιστές!

Μια αναβάθμιση με αίγλη: ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού με συναρπαστικό, χρυσό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και γυάλινη επιφάνεια
Πολυτελές γυάλινο τραπέζι, το οποίο προσθέτει στυλ στο σαλόνι με γωνιακό καναπέ ή ως κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι
Τα στρογγυλά τραπέζια σαλονιού είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τους καναπέδες σε σχήμα κύβου, ορθογώνιους καναπέδες - ο Jupiter είναι το κερασάκι στην τούρτα σε κάθε εσωτερικό χώρο
Γρήγορο upstyling: ένα χρυσό τραπέζι στο μπάνιο, στο διάδρομο ή σε άλλες άδειες γωνίες κάνει θαύματα από άποψη στυλ
Αυτό το τραπεζάκι για όλο το διαμέρισμα είναι επίσης εξαιρετικά πρακτικό, επειδή η γυάλινη επιφάνεια μπορεί απλά να καθαριστεί

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Jupiter Χρυσό 100x100x40εκ" είναι 1".


401 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69.5εκ, ΥΨΟΣ: 33.5εκ, 2 έτη

Τραπεζάκι σαλονιού: λεπτές γραμμές σε λευκό. Το σετ τραπεζιών σαλονιού Wire White μοιάζει σαν σκιτσογραφημένο και εξυμνεί την κομψότητα του μινιμαλισμού. Ένα λευκό, λεπτοδουλεμένο στρογγυλό πλαίσιο με λεπτούς μεταλλικούς ράβδους στηρίζει μια επιφάνεια τραπεζιού από γυαλί ασφαλείας λευκού χρώματος. Μια μοντέρνα και έξυπνα σχεδιασμένη σύνθεση που, παρά την αποτελεσματική εμφάνισή της, μοιάζει ανάλαφρη, σχεδόν ασήκωτη. Σε κάθε περίπτωση ένας εμπλουτισμός για κάθε μοντέρνο, μειωμένο στυλ επίπλωσης. Η σειρά Wire διατίθεται σε λευκό, μαύρο και χάλκινο χρώμα και σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

33,5xØ69,5cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 63 cm

30,5xØ60cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 53 cm

 

 



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Wire White (2/Set) 69.5x69.5x33.5εκ" είναι 1".


990 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 59κιλ., ΜΗΚΟΣ: 140εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 70εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη

 

 Ένα τραπεζάκι σαλονιού γεμάτο χαρακτήρα, το οποίο συνδυάζει έντεχνα vintage λεπτομέρειες με μοντέρνα στοιχεία. Η φαινομενικά αιωρούμενη επιφάνεια του τραπεζιού από γυαλί ασφαλείας (ESG) αποκαλύπτει μια πόρτα αντίκα πλούσια διακοσμημένη με ένθετα. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Kalif Καφέ 140x70x45εκ" είναι 1".


1.260 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 60.9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 46εκ, 2 έτη

Ένα φανταχτερό σύνολο. Το σετ των τριών κομοδίνων είναι εφοδιασμένο με ένα λεπτό πλαίσιο από λεπτές, κομψά τοποθετημένες χαλύβδινες ράβδους. Οι κομψές μαρμάρινες επιφάνειες των τραπεζιών διατίθενται σε πράσινο, μαύρο και λευκό χρώμα. Παρά τις ογκώδεις πλάκες, ο σχεδιασμός φαίνεται ευάερος και μοντέρνος χάρη στο λεπτό εγκάρσιο μοτίβο. Τα διάφορα μεγάλα τραπέζια με διαστάσεις 46x80x80, 42x60x60cm και 38x50x50cm φαίνονται ισορροπημένα και αρμονικά. Είτε διακοσμημένα μεμονωμένα, είτε ως σετ είτε ως τραπεζάκι σαλονιού, αυτά τα τρία είναι δύσκολο να ξεπεραστούν όταν πρόκειται για συνείδηση στυλ. Διατίθενται και σε άλλα σχέδια και χρώματα. Παράγεται στην Ευρώπη.
Μεγάλο: 46x80x80, 42kg, μεσαίο: 42x60x60cm, 29kg, μικρό: 38x50x50cm, 25kg

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης East Round (3/Set) 80x80x46εκ" είναι 1".


  • Eco Friendly Choice
909 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 90κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 33εκ, 2 έτη

Ένα ελκυστικό τραπεζάκι σαλονιού που συνδυάζει την κομψότητα με τη φυσική γοητεία. Το πλαίσιο σε σχήμα ρίζας είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο τικ και φέρει ένα καπάκι από γυαλί ασφαλείας ESG. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Roots Καφέ 100x100x33εκ" είναι 1".


553 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 11κιλ., ΜΗΚΟΣ: 82εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 92εκ, ΥΨΟΣ: 44εκ, 2 έτη

Φυσικό και αυθεντικό. Αυτό το εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού εντυπωσιάζει με τις λιτές μορφές και τις πρωτότυπες λεπτομέρειες. Η μαύρη επιφάνεια του τραπεζιού από ασβεστόλιθο είναι ιδιαίτερα ελκυστική. 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Vulcano 82x92x44εκ" είναι 1".


909 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 27κιλ., ΜΗΚΟΣ: 156εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 156εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη

 

Φυσικά καιΓοητευτικά έπιπλα της σειράς Puro, τα οποία εντυπωσιάζουν με τις αγαπημένες λεπτομέρειες και τα καλλιτεχνικά σκαλισμένα στο χέρι στολίδια. Το φωτεινό, φυσικό χρώμα προσθέτει μια φρέσκια και μοντέρνα πινελιά. αυθεντικό. Αυτό το εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού εντυπωσιάζει με τις λιτές μορφές και τις πρωτότυπες λεπτομέρειες.

Η σειρά Puro περιέχει ένα ευρύ φάσμα ειδών για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία και το γραφείο.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Puro (Σετ 4) Καφέ 156x156x40εκ" είναι 1".


1.390 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 40κιλ., ΜΗΚΟΣ: 140εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 36εκ, 2 έτη

Αυτό το ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη επιφάνεια και χρυσό πλαίσιο εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα κομψότητά του. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η κατασκευή κάτω από το καπάκι, η οποία παρουσιάζει γραφικά μοτίβα. Διατίθεται και σε άλλες εκδόσεις.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Meander Χρυσό 140x80x36εκ" είναι 1".


1.135 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 45.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 110εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 110εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη

Για όλες όσες είναι στο χορό όταν πρόκειται για μοντέρνα λάμψη! Ένα ανάλαφρο και πολυτελές τραπέζι καναπέ με άφθονο χώρο για συνθέσεις λουλουδιών, βιβλία coffee table και κοκτέιλ. Καλαίσθητος σύντροφος της πολυθρόνας ανάγνωσης και της γωνίας καθισμάτων ή μπροστά από τον καναπέ ως το λαμπερό κέντρο του σαλονιού.

Κορυφαίο σημείο για το καθιστικό
Φιλιγκράν σχεδιασμός
Με ματ λάμψη στο μοντέρνο χρυσό χρώμα

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Cesta Χρυσό 110x110x40εκ" είναι 1".


443 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12.77κιλ., ΜΗΚΟΣ: 66εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 66εκ, ΥΨΟΣ: 30εκ, 2 έτη

Τραπεζάκι σαλονιού: αυτό το συναρπαστικό σετ από δύο τραπέζια σαλονιού με τα οργανικά διαμορφωμένα στοιχεία του μοιάζει με μωσαϊκό από λεία και στρογγυλεμένα βότσαλα. Μια πραγματικά γοητευτική σύνθεση που ταιριάζει απόλυτα σε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα. Διατίθεται και σε άλλες εκδόσεις.

Αυτά τα δύο στρογγυλά τραπέζια σαλονιού είναι τόσο ασυνήθιστα με το βοτσαλωτό τους σχέδιο που μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στο σαλόνι ως καλλιτεχνικά αντικείμενα. Πόσο ευτυχές είναι το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το διαμέρισμα ως κομοδίνα, κομοδίνο ή μπροστά από τον καναπέ ως τραπεζάκια του καφέ.

Διαστάσεις:

Μεγάλο 30 x 66 x 66 εκ.

Μικρό 25 x 56 x 56 εκ.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Pebbles Pebbles Deluxe Ασημί (Σετ 2) 66x66x30εκ" είναι 1".


452 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 15κιλ., ΜΗΚΟΣ: 122εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 55εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη

Μια υπέροχη παλιά βιτρίνα με πόδια. Το τραπεζάκι σαλονιού Collector είναι ιδανικό τόσο για τη φιλοξενία μικρών θησαυρών όσο και για την κομψή παρουσίασή τους. Αλλά το καλύτερο είναι ότι υπάρχει μια μυστική θήκη από κάτω - για τα αγαπημένα σας κρασιά, για παράδειγμα.

Έπιπλα με εσωτερική ζωή
Vintage γοητεία
Μασίφ  έλατο

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Collector Καφέ 122x55x45εκ" είναι 1".


2.017 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 45.3κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 42.5εκ, 2 έτη

 

Ένα τραπέζι, άπειρες δυνατότητες! Το Luigi αποτελείται από τέσσερις γυάλινους κύβους που μαζί σχηματίζουν ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού - αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή σε ζεύγη στο δωμάτιο.

Ένα τραπέζι, άπειρες δυνατότητες! Το Luigi αποτελείται από τέσσερις γυάλινους κύβους, οι οποίοι μαζί σχηματίζουν ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού - αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή σε ζευγάρια στο δωμάτιο.

Διαστάσεις 2 Μεγάλα: 38 x 50 x 50 εκ.(Υ/Μ/Π)

Διαστάσεις 2 Μικρά: 31 x 50 x 50 εκ.(Υ/Μ/Π)

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι μέσης Luigi Χρυσό (4/Set) 100x100x42.5εκ" είναι 1".


401 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 14.9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69.5εκ, ΥΨΟΣ: 33.5εκ, 2 έτη

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι σαν τις τσάντες - είναι το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής σας. Σε αυτή την ειδική περίπτωση υπάρχουν δύο σήματα κατατεθέντα, επειδή το μοντέλο Wire Brass έρχεται ως δίδυμο. Δεν είναι μόνο το κυκλικό σχήμα αυτού του τραπεζιού που εντυπωσιάζει, αλλά και το φιλιγκράν, το γυαλιστερό πλαίσιο και το καθρέφτη. Διατίθενται πολλά παρόμοια μοντέλα.

Ένα τραπεζάκι σαλονιού με χαρακτήρα σαλονιού.
Με το ορειχάλκινο φινίρισμα και το γυάλινο καπάκι με καθρέφτη, φέρνει λάμψη και αίγλη στο σαλόνι.
Ιδανικό με πλούσια ή μοτίβα καλύμματα καναπέδων.
Ταιριάζει σχεδόν με κάθε στυλ.

33,5xØ69,5cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 63 cm

30,5xØ60cm, διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 53 cm

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Wire Χάλκινο Σετ 2 Τεμάχια 69,5x69,5x33,5 εκ" είναι 1".


342 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 30κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη
Το τραπεζάκι σαλονιού Key West Marble αντλεί σαφώς τη μορφή του από την πρακτική αυτοσυγκράτηση του σύγχρονου μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Με τη λεπτή εμφάνισή του με πλαίσιο από λουστραρισμένο ατσάλι και ένα ειδικό σύνθετο υλικό από μάρμαρο και γρανίτη, δίνει σε κάθε δωμάτιο μια έκφραση χαρακτήρα - με έναν ήσυχο αλλά πολυτελή τρόπο.

Η νέα κομψότητα: ένα ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού που προσφέρει άφθονο χώρο για όμορφες συνθέσεις
Ένα έπιπλο που εστιάζει στην ήσυχη πολυτέλεια και υπόσχεται οπτική ελαφρότητα ακόμη και σε μικρότερα δωμάτια
Ορείχαλκος και ορυκτός μαρμαρυγίας: τα τέλεια συστατικά για αστικό σικ
Ταιριάζει με τα πάντα, ειδικά με τους μακριούς καναπέδες
Κομψό με φωτεινά δωμάτια και μοντέρνο με τα χρώματα των πολύτιμων λίθων, τα αφράτα χαλιά και τους βελούδινους καναπέδες
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Key West Λευκό 120x60x40εκ" είναι 1".


1.485 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 54.16κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 90εκ, ΥΨΟΣ: 55εκ, 2 έτη

Ποτέ δεν μπορείτε να έχετε αρκετά τραπεζάκια - ειδικά αν αποτελούν ένα τόσο όμορφο σχεδιαστικό στοιχείο. Γι' αυτό το Mystic διατίθεται σε ζευγάρια. Εάν στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο ένα τραπέζι, το μικρό τραπέζι σπρώχνεται κάτω από το μεγαλύτερο. Το οποίο είναι πρακτικό, άλλωστε, οι ανοιχτές και οι σκούρες μαρμάρινες πλάκες φαίνονται ιδιαίτερα κομψές μαζί. Διατίθεται και σε άλλες εκδόσεις.

Σετ 2 πλευρικών τραπεζιών σε χρυσό με μάρμαρο, 37 x 80 x 80 cm, 45 x 91 x 91 cm
Λεπτή και περίτεχνη κατασκευή με ορειχάλκινα ένθετα στις επιφάνειες των τραπεζιών
Κάθε σετ τραπεζιών είναι μοναδικό
Κομψά και πολυτελή τραπέζια σαλονιού που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκια Μέσης Mystic Στρογγυλά (Σετ 2 τεμ.) 90x90x55εκ" είναι 1".


755 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 35εκ, 2 έτη

Προφανώς, η φύση συμμετείχε στο σχεδιασμό αυτού του επίπλου. Ίσως μια όμορφη καρυδιά μπροστά από το παράθυρο Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό: ένα τραπεζάκι σαλονιού με τη στυλιζαρισμένη μορφή ενός κοχυλιού καρυδιάς στη μέση και ένα σκούρο γυάλινο καπάκι.

Τόσο απλό και τόσο όμορφο: ένα τραπεζάκι σαλονιού με ξύλο καρυδιάς
Ένα κομψό μείγμα μαύρου γυαλιού και σκούρου ξύλου - ενωμένο από το απλό, όμορφο ημισφαιρικό σχήμα
Ένα σχεδιαστικό έπιπλο που εναρμονίζεται τέλεια με τα κυβικά έπιπλα και τους γωνιακούς καναπέδες
100 τοις εκατό λειτουργικότητα και σχεδιασμός χωρίς διακοσμητικά στοιχεία
Με ένα μεγάλο χαλί από δέρμα από κάτω και μαξιλάρια που το συνοδεύουν, γίνεται το επίκεντρο 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Tear Drops Καρυδιά Καφέ 80x80x35εκ" είναι 1".


401 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69εκ, ΥΨΟΣ: 35εκ, 2 έτη

Γιατί μόνο ένα τραπέζι του καφέ όταν μπορείτε να έχετε δύο; Ένα σετ τραπεζιών σαλονιού απλώς δείχνει πιο ευρύχωρο, πιο οικείο και πιο εκλεπτυσμένο, ειδικά αν πρόκειται για ένα μικρό κυκλικό τραπέζι με γυαλιστερό ασημένιο ατσάλινο σκελετό και καθρέφτη. Το Wire διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις.

Σετ από δύο στρογγυλά τραπεζάκια ασημί χρώματος με καθρέφτες.
Ένα τέλειο ζευγάρι για μεγάλες ομάδες καθισμάτων και γωνίες σαλονιού.
Το δάπεδο παραμένει ορατό χάρη στη φιλιγκράν κατασκευή του τραπεζιού - αυτό δείχνει ελαφρύ και ευρύχωρο.
Η ευθεία και διαχρονική του εμφάνιση καθιστά αυτά τα κομοδίνα δημοφιλή υποψήφια για συνδυασμό και αντιστοίχιση.
Το Wire είναι μια σειρά από τραπέζια καναπέδων και συνοδευτικά τραπέζια που διατίθενται σε πολλές παραλλαγές.

Ø69.5x33.5cm Μεγάλο, Διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 63 εκ.

Ø60x30.5cm Μικρό, Διάμετρος γυάλινης επιφάνειας 53 εκ.

Διατίθεται και σε άλλο χρώμα.

Η σειρά Wire διαθέτει και άλλα προϊόντα.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκια Μέσης Wire Ασημί (Σετ 2) 69x69x35 εκ." είναι 1".


401 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12.5κιλ., 2 έτη

Γιατί να έχετε μόνο ένα τραπέζι του καφέ όταν μπορείτε να έχετε δύο; Ένα σετ τραπεζιών σαλονιού δείχνει απλά πιο ευρύχωρο, πιο οικείο και πιο εκλεπτυσμένο! Ειδικά όταν πρόκειται για κυκλικά τραπέζια με λεπτό χαλύβδινο σκελετό και γυάλινη επιφάνεια σε μαρμάρινη όψη. Το σύρμα διατίθεται σε διάφορα ύψη και σχέδια.

Σετ από 2 μαύρα τραπέζια σαλονιού Filigree από τη σειρά Wire.
Η κυκλική γυάλινη επιφάνεια τραπεζιού σε μαύρη και λευκή μαρμάρινη όψη είναι εξαιρετικά κομψή.
Το τέλειο ζευγάρι για τη μεγάλη ομάδα καθισμάτων.
Μεμονωμένα τοποθετημένα, τα τραπεζάκια δίνουν στα δωμάτια μια ομοιόμορφη εμφάνιση.
Το δάπεδο παραμένει ορατό χάρη στη φιλιγκράν κατασκευή του τραπεζιού του καφέ - αυτό έχει ένα ελαφρύ και ευρύχωρο αποτέλεσμα.

Διαστάσεις :

Μικρό : (ΜxΠxΥ) 60x60x30,50 εκ.

Μεγάλο : (ΜxΠxΥ) 69,5x69,5x33,50 εκ.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκια Μέσης Wire Μαύρο (Σετ 2) 70x70x34 εκ." είναι 1".


1.212 
Στρόγγυλο, ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη
Αυτό το κομψό τραπέζι θα μπορούσε να είναι το σπίτι του στα σαλόνια του παλιού Χόλιγουντ. Δεν είναι μόνο το σχήμα του εντυπωσιακό - στρογγυλό σαν τρούφα - αλλά και η συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ του φιλιγκράν χρυσού σώματος και της γνήσιας μαρμάρινης επιφάνειας. Ένα τραπεζάκι σαλονιού που εκτιμά τους πλούσιους συντρόφους - σύμφωνα με το σύνθημα: το περισσότερο κάνει καλύτερη εντύπωση! 

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού  σε κομψό ρετρό στυλ -  σε χρυσό και ανοιχτόχρωμο μάρμαρο.
Τα πολύτιμα υλικά καθιστούν αυτό το τραπέζι το κομψό σημείο αναφοράς κάθε δωματίου.
Ένα αστέρι του σαλονιού που συμπληρώνει τέλεια τις πολυθρόνες και τους καναπέδες από βελούδο.
Με διάμετρο 100 cm, είναι αρκετά μεγάλο για να σερβίρετε τσάι και κέικ.
Ή ακόμα καλύτερα: ένα τζιν με τόνικ.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Cesta Marble Χρυσό-Λευκό 100x100x45εκ" είναι 1".


375  330 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 40.5εκ, 2 έτη
Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι σαν τις τσάντες - προσθέτουν την τελική πινελιά στην εμφάνισή σας. Αυτό το τραπεζάκι εντυπωσιάζει όχι μόνο με το γυαλιστερό συρμάτινο σκελετό του σε ζεστό ορειχάλκινο τόνο. Το καπάκι με καθρέφτη είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που αναδεικνύει ιδιαίτερα καλά τις διακοσμητικές σας ρυθμίσεις. Διατίθενται πολλά παρόμοια μοντέλα.

Στρογγυλό, μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού σε ορείχαλκο με τραπεζάκι με καθρέφτη - ένας εκλεπτυσμένος σύντροφος για δερμάτινους, βελούδινους και υφασμάτινους καναπέδες
Ένα λαμπερό σημείο εστίασης για τις γωνίες του σαλονιού και το τοπίο του καναπέ στο σαλόνι
Η φιλιγκράν κατασκευή του τραπεζιού διατηρεί το δάπεδο ορατό - αυτό το κάνει να φαίνεται ελαφρύ και ευρύχωρο
Η βελτιωμένη και διαχρονική εμφάνιση καθιστά αυτό το στρογγυλό τραπέζι ένα δημοφιλές υποψήφιο mix-and-match για όλα τα στυλ επίπλωσης
Το Wire είναι μια σειρά από τραπεζάκια σαλονιού και κομοδίνα που διατίθενται σε πολλές παραλλαγές
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Uno Χρυσό-Καθρέφτης 80x80x40.5εκ" είναι 1".


342 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 20.8κιλ., ΜΗΚΟΣ: 122εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 55εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη

Εκλεπτυσμένο, πρακτικό, casual ... Το τραπεζάκι του καφέ Collector μπορεί να περιγραφεί με πολλά διαφορετικά επίθετα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό; Μια βιτρίνα από γυαλί ασφαλείας με ορατές θήκες διαφορετικών μεγεθών για την παρουσίαση πραγματικών θησαυρών. Τα διαμερίσματα μπορούν να διακοσμηθούν με πράγματα που είναι κοντά στην καρδιά σας. Η φωτεινή μπλε βάση αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα συλλεκτικά σας αντικείμενα. Τα μπουκάλια κόκκινου κρασιού ή το κονιάκ βρίσκουν μια ασφαλή θέση στο αναδιπλούμενο κάτω ντουλάπι με τα τρία μεγάλα διαμερίσματα.

Περισσότερο από ένα απλό τραπεζάκι του καφέ: Το Collector κρατάει τα μπουκάλια κρασιού και άλλους θησαυρούς κλειδωμένους και είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καναπέ.
Ένα τραπεζάκι σαλονιού με πρακτικά ταλέντα: Η βιτρίνα με τη θήκη επιστολών και τα μεγάλα αναδιπλούμενα διαμερίσματα κρατάει τους θησαυρούς σας εύκαιρους.
Με ορειχάλκινη πλάκα, κλειδαριά και διακοσμητικούς μεντεσέδες, αυτό το τραπεζάκι σαλονιού φέρνει στο σπίτι την εμφάνιση του μεταχειρισμένου, μια πρέζα vintage και τη γοητεία της εξοχικής κατοικίας.
Για μια ρομαντική βραδιά μπορείτε να γεμίσετε το χαμηλό τραπέζι με όμορφα φύλλα και λουλούδια.
Διατίθεται και σε άλλες εκδόσεις, επίσης ως τραπεζάκι.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Collector Μαύρο 122x55x45εκ" είναι 1".


630 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 20.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80.5εκ, ΥΨΟΣ: 38εκ, 2 έτη

Αυτό το γραφικό, μειωμένο τραπεζάκι σαλονιού με το διάφανο γυάλινο καπάκι είναι ένα σχεδιαστικό highlight: το χειροποίητο χαλύβδινο συρμάτινο πλαίσιο δημιουργεί εντυπωσιακά οπτικά εφέ και προσθέτει κάτι πολύ μοντέρνο σε κάθε περιβάλλον επίπλωσης.

Μαύρο τραπέζι του καφέ με διαφανές γυάλινο καπάκι, το οποίο μοιάζει με αντικείμενο σύγχρονης τέχνης λόγω του γραφικού χαλύβδινου συρμάτινου σκελετού του
Αν αναζητάτε ένα σύγχρονο τραπεζάκι που να ταιριάζει επίσης με ένα μεγάλο τοπίο καναπέ, το Dimension είναι η τέλεια επιλογή!
Λόγω των οπτικών εφέ, το τραπέζι αλλάζει την εμφάνισή του ανάλογα με την προοπτική και φαίνεται εξαιρετικά εντυπωσιακό
Το μικρό τετράγωνο τραπέζι με τις πρακτικές διαστάσεις ταιριάζει σε κάθε σαλόνι Ο σχεδιασμός του το κάνει να φαίνεται ελαφρύ
Ο χαλύβδινος σκελετός είναι προσεκτικά κατασκευασμένος στο χέρι σε υψηλή ποιότητα και πολύ ανθεκτικός

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Dimension Μαύρο 80.5x80.5x38εκ" είναι 1".


342  301 
Οβάλ, ΒΑΡΟΣ: 9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40.5εκ, 2 έτη

Τραπέζι μέσης κατασκευασμένο από ατσάλι σε χρυσό χρώμα και επιφάνεια από καθρέφτη πάχους 5 χιλ.

Μεγ. φορτίο 10 κιλ.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Uno Χρυσό 90x60x40.5εκ" είναι 1".


342  301 
Οβάλ, ΒΑΡΟΣ: 11κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40.5εκ, 2 έτη

Λεπτές γραμμές, καθαρό σχήμα: αυτό το τραπεζάκι του καφέ με το γραφικό συρμάτινο πλαίσιο από ατσάλι είναι ένα αριστούργημα μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Το χρώμα και το μέγεθός του το καθιστούν αισθητικό με υψηλό συντελεστή coolness!

Ένα οβάλ τραπεζάκι σαλονιού σχεδιαστών με γυάλινη επιφάνεια - διαχρονικά όμορφο και ταυτόχρονα μοντέρνο.
Το μαύρο χρώμα είναι το τέλειο φόντο για τη σκηνοθεσία όμορφων αξεσουάρ επίπλωσης, όπως ορειχάλκινα κηροπήγια ή διακοσμητικά αντικείμενα.
Πρακτικό συγκάτοικο με άφθονο χώρο για τηλεοπτικά δείπνα, φωτογραφικά βιβλία ή πλούσια μπουκέτα.
Τα μαύρα έπιπλα γιορτάζουν μια δροσερή επιστροφή - ειδικά αν έχουν τέτοιες φιλιγκράν γραμμές όπως αυτό το τραπέζι.
Τα τραπεζάκια σαλονιού της σειράς Wire διατίθενται σε πολλές παραλλαγές, μεγέθη και χρώματα.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Uno Μαύρο 90x60x40.5εκ" είναι 1".


253 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 6.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 45.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 0.45εκ, ΥΨΟΣ: 45.5εκ, 2 έτη
Αυτό το γραφικό, μειωμένο τραπεζάκι σαλονιού με το διάφανο γυάλινο καπάκι είναι ένα σχεδιαστικό highlight: το χειροποίητο χαλύβδινο συρμάτινο πλαίσιο δημιουργεί εντυπωσιακά οπτικά εφέ και προσθέτει κάτι πολύ μοντέρνο σε κάθε περιβάλλον επίπλωσης.

Μαύρο τραπέζι του καφέ με διαφανές γυάλινο καπάκι, το οποίο μοιάζει με αντικείμενο σύγχρονης τέχνης λόγω του γραφικού χαλύβδινου συρμάτινου σκελετού του
Αν αναζητάτε ένα σύγχρονο τραπεζάκι που να ταιριάζει επίσης με ένα μεγάλο τοπίο καναπέ, το Dimension είναι η τέλεια επιλογή!
Λόγω των οπτικών εφέ, το τραπέζι αλλάζει την εμφάνισή του ανάλογα με την προοπτική και φαίνεται εξαιρετικά εντυπωσιακό
Το μικρό τετράγωνο τραπέζι με τις πρακτικές διαστάσεις ταιριάζει σε κάθε σαλόνι Ο σχεδιασμός του το κάνει να φαίνεται ελαφρύ
Ο χαλύβδινος σκελετός είναι προσεκτικά κατασκευασμένος στο χέρι σε υψηλή ποιότητα και πολύ ανθεκτικός
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Dimension Μαύρο 45.5x0.45x45.5εκ" είναι 1".


933 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 25κιλ., ΜΗΚΟΣ: 140εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 71εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη

Τραπέζι μέσης κατασκευασμένο από ατσάλινο σκελετό σε χρυσό χρώμα και επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας με μαρμάρινη όψη σε λευκό χρώμα.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Art Λευκό-Χρυσό 140x71x45εκ" είναι 1".


1.007 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 31κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη

Τραπέζι μέσης κατασκευασμένο με επιφάνεια από ακρυλικό plexi glass και διακόσμηση με χρυσά φύλλα στο εσωτερικό τους, πόδια από ατσάλι ηλεκτροστατικής βαφής σε χρυσό χρώμα.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Flowers Χρυσό 120x60x40εκ" είναι 1".


227 
Πολυμορφικό , Πολύγωνο, ΒΑΡΟΣ: 9.8κιλ., ΜΗΚΟΣ: 55εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 48εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη

Το μικρό χρυσό τραπεζάκι φέρνει αίγλη στο σαλόνι χωρίς να είναι ενοχλητικό. Το χαμηλότερο, πρόσθετο γυάλινο ράφι για βιβλία, περιοδικά και το τηλεχειριστήριο είναι ένα πρακτικό χαρακτηριστικό.

Σύγχρονη αίγλη - ένα εξαγωνικό γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού με χαλύβδινο σκελετό σε χρυσό χρώμα
Γραφικό στη μορφή, διαφανές στο χώρο - το τραπεζάκι συμπληρώνει αέρινα την ομάδα καναπέδων στο σαλόνι
Ακόμα πιο ελκυστικό ως ζευγάρι - επειδή η συμμετρία δίνει δομή στα δωμάτια
Ως κομοδίνα δίπλα στο κρεβάτι, δύο Comb Golds δίνουν στο υπνοδωμάτιο το στυλ της Fifth Avenue
Το γυάλινο τραπέζι ταιριάζει υπέροχα με τους βελούδινους καναπέδες ως συνοδευτικό τραπέζι με επιτραπέζιο φωτιστικό

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Comb Χρυσό 55x48x45εκ" είναι 1".


235 
Πεντάγωνο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 16.7κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη
Τα τραπεζάκια είναι οι άγνωστοι αστέρες του καθιστικού Ως μικρά έπιπλα καταλαμβάνουν λίγο χώρο και ταυτόχρονα προσθέτουν μεγάλη σχεδιαστική ποιότητα στο δωμάτιο. Πόσο μάλλον αν έχουν τόσο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό όπως το μοντέλο Cristallo.

Τετράγωνο γυάλινο τραπέζι με γεωμετρικό σκελετό από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι για τους λάτρεις της καθαρής εμφάνισης
Ένα τραπέζι σαλονιού της δικής του κατηγορίας, το οποίο με την κομψή του εμφάνιση ταιριάζει εξίσου καλά με έναν καναπέ Chesterfield όσο και με μια βελούδινη πολυθρόνα
Χάρη στην εμφάνιση χρωμίου και το γυάλινο καπάκι του, αυτό το μοντέρνο σχεδιαστικό τραπεζάκι μοιάζει να αιωρείται
Όποιος θέλει το υπνοδωμάτιό του να είναι ευάερο και ελαφρύ, θα ενθουσιαστεί με αυτό το έπιπλο ως κομοδίνο
Μια καθαρή, τακτοποιημένη εμφάνιση δημιουργείται όταν τοποθετείτε τα γυάλινα τραπεζάκια σαλονιού ως ζεύγος στα αριστερά και στα δεξιά ενός καναπέ με ταπετσαρία
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Cristallo Ασημί 80x80x45εκ" είναι 1".


1.159 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 44.4κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 42εκ, 2 έτη

Ένα τραπέζι, άπειρες δυνατότητες! Το Orion αποτελείται από τέσσερις γυάλινους κύβους, οι οποίοι μαζί σχηματίζουν ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού - αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή σε ζεύγη στο δωμάτιο. Τα γυάλινα τραπέζια μπορούν να τοποθετηθούν όπως επιθυμείτε μπροστά από τον καναπέ και τον γωνιακό καναπέ ή μεμονωμένα δίπλα στο καθιστικό. Χρησιμοποιημένα ως κομοδίνα ανεβάζουν το υπνοδωμάτιό σας στο επίπεδο του μεγάλου ξενοδοχείου.

Ένα υψηλής ποιότητας σετ τεσσάρων χρυσών τετράγωνων τραπεζιών σαλονιού σε δύο διαφορετικά ύψη
Πολυτελή πρόσθετα: επιτραπέζιες επιφάνειες από γυαλί και γυαλί καθρέφτη με κοφτές ακμές και πλαίσιο από χρυσό, λουστραρισμένο ανοξείδωτο ατσάλι
Αυτό το σετ γυάλινων τραπεζιών εκπληρώνει όλα τα όνειρά σας για επίπλωση, είτε ως δίδυμο δίπλα στον καναπέ είτε ως κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι με boxspring
Ένα επιδεικτικό κομμάτι με αίγλη για το σαλόνι - και με πρακτικές χρήσεις, επειδή αυτό το σετ τραπεζιών είναι τόσο ευέλικτο
Ολοκληρώνει την πολυτελή εμφάνιση: οι ακμές με όψεις των διαφανών γυάλινων επιφανειών επάνω και των γυάλινων επιφανειών με καθρέφτη κάτω

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Orion Χρυσό 100x100x42εκ" είναι 1".


324  285 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 18.7κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη
Το γυάλινο τραπέζι φιλιγκράν είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι που φέρνει κομψή υποτίμηση και μια δροσερή λάμψη στο σπίτι. Το τρισδιάστατα κατασκευασμένο πλαίσιο προσθέτει εκλεπτυσμένα εφέ.

Ένα εντυπωσιακό, ασημένια λαμπερό τραπέζι σαλονιού από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με κομψό πλαίσιο και γυάλινη επιφάνεια
Σόου με λέιζερ: η χειροποίητη, καλλιτεχνική υποκατασκευή του τραπεζιού παίζει με τρισδιάστατες προοπτικές
Με το μέγεθος και το ορθογώνιο σχήμα του, αυτό το σχεδιαστικό τραπέζι είναι ο ιδανικός σύντροφος για έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ ή έναν φαρδύ καναπέ
Η χρωμιωμένη εμφάνιση είναι ιδανικοί συνεργάτες επίπλωσης για εσωτερικούς χώρους σε γκρι, μπλε ή φωτεινά χρώματα πολύτιμων λίθων
Αυτό το γυάλινο κομοδίνο σας προκαλεί να δημιουργήσετε κομψές διακοσμήσεις με ανθοδέσμες, διακοσμητικά αντικείμενα και βιβλία coffee table
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Laser Ασημί Μέταλλο-Γυαλί 120x60x45εκ" είναι 1".


1.664 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 30κιλ., ΜΗΚΟΣ: 122εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 96εκ, ΥΨΟΣ: 47εκ, 2 έτη

Τραπέζι μέσης κατασκευασμένο από fiberglass σε χρυσό χρώμα.

Στην σειρά Pebble θα βρείτε και άλλα προιόντα.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Pebble Χρυσό 122x96x47εκ" είναι 1".


499 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 19.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 90εκ, ΥΨΟΣ: 38εκ, 2 έτη
Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι σαν τις τσάντες - προσθέτουν την τελευταία πινελιά σε μια εμφάνιση. Δεν είναι μόνο το γυαλιστερό πλαίσιο αυτού του τραπεζιού σαλονιού που γοητεύει, αλλά και ο συνδυασμός της διάφανης και της αντανακλαστικής επιφάνειας του τραπεζιού.

Highlight για το σαλόνι: ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με δύο επιφάνειες,Ένα λαμπερό τραπεζάκι σε χρυσό και γυαλί με πολυτελή εφέ καθρέφτη
Ένα εύκολα συνδυάσιμο γυάλινο τραπέζι που ταιριάζει με καναπέδες και πολυθρόνες από δέρμα, βελούδο ή υφαντά και με όλα τα χρώματα εσωτερικού χώρου
Ως κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα δίπλα στο κρεβάτι προσφέρει μια κομψή θέση για τη λάμπα ανάγνωσης και τα διακοσμητικά αντικείμενα
Συμβουλή από την ομάδα styling: τα στρογγυλά τραπέζια σαλονιού συμπληρώνουν τους καναπέδες σε σχήμα κύβου και τον γωνιακό καναπέ για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύνολο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Monocolo Μέταλλο-Γυαλί Χρυσό-Καθρέφτης 90x90x38εκ" είναι 1".


553 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 18.7κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη
Το γυάλινο τραπέζι φιλιγκράν είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι που προσθέτει εκλεπτυσμένη συγκράτηση και λαμπερές ανταύγειες στο σπίτι σας. Το τρισδιάστατα κατασκευασμένο πλαίσιο παρέχει εκλεπτυσμένα εφέ.

Ένα εξαιρετικό, λαμπερό χρυσό τραπεζάκι σαλονιού από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με κομψό πλαίσιο και γυάλινη επιφάνεια ,Ένα σόου λέιζερ: η χειροποίητη, καλλιτεχνική βάση του τραπεζιού παίζει με τρισδιάστατες προοπτικές
Με το μέγεθός του και το ορθογώνιο σχήμα του, το σχεδιαστικό τραπέζι είναι ο ιδανικός σύντροφος για έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ ή έναν φαρδύ καναπέ
Η χρυσή εμφάνιση είναι ο τέλειος σύντροφος επίπλωσης για εσωτερικούς χώρους τόσο σε έντονα χρώματα πολύτιμων λίθων όσο και σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις
Αυτό το γυάλινο κομοδίνο σας βάζει σε πειρασμό να δημιουργήσετε κομψές διακοσμήσεις με ανθοδέσμες, διακοσμητικά αντικείμενα και βιβλία coffee table
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Laser Μέταλλο-Γυαλί Χρυσό 120x60x45εκ" είναι 1".


326 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 20κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη

Ρουστίκ ξύλο πάνω σε τρία φιλιγκράν και σταθερά ατσάλινα πόδια: αν το βιομηχανικό στυλ μπορούσε να αντιπροσωπευθεί σε ένα μόνο έπιπλο, αυτό θα ήταν μάλλον το τραπεζάκι του καφέ Aspen. Τα πόδια με τις φουρκέτες έρχονται σε αρμονική αντίθεση με το ρουστίκ διαμορφωμένο τραπέζι από μασίφ ξύλο.

Φυσική ομορφιά από μασίφ ξύλο: ένα τραπεζάκι σαλονιού για το μοντέρνο βιομηχανικό στυλ και το νεανικό στυλ εξοχικού σπιτιού,Έτσι δημιουργείται φυσική επίπλωση με μια επιπλέον δόση στυλ
Μια δροσερή εναλλακτική λύση για τα γωνιακά και στρογγυλά κομοδίνα δίπλα στον καναπέ και τον γωνιακό καναπέ, ή ακόμη και για να συμπληρώσει μια πολύ βαθιά σουίτα τριών τεμαχίων
Τέλεια ατελής: ένα λουστραρισμένο καπάκι από ξύλο τικ σε ανώμαλο σχήμα - όπως το δημιούργησε η φύση Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό
Ως κομοδίνο είναι ένα ταλέντο για όλα στο σαλόνι: ταιριάζει με όλα τα έπιπλα με δερμάτινη ή υφασμάτινη επένδυση

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Aspen Καφέ 100x60x40εκ" είναι 1".


376 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 8.44κιλ., ΜΗΚΟΣ: 63εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 46εκ, ΥΨΟΣ: 46εκ, 2 έτη

Μπορεί ένα στολίδι να είναι πρακτικό; Φυσικά και  μπορεί! Τα τραπέζια μέσης είναι υπερήρωες όσον αφορά την επίλυση πολλών προβλημάτων επίπλωσης: Ως δίσκος, κομοδίνο, τραπέζι σερβιρίσματος για σνακ και ποτά δίπλα στον καναπέ και πολλά άλλα. Με το  συμπαγές γυαλί, το Ice Double είναι ένα αριστούργημα στο σαλόνι σας. Και μια στυλιστική αναβάθμιση παράλληλα.
Ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού με εξαιρετική επιτραπέζια επιφάνεια από μασίφ, διαυγές γυαλί - εξ ολοκλήρου χειροποίητο!



+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Double Ice Διάφανο-Χρυσό 63x46x46εκ" είναι 1".


1.364 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 38κιλ., ΜΗΚΟΣ: 138εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 77εκ, ΥΨΟΣ: 45.5εκ, 2 έτη

Ελαφρύ και αιωρούμενο, αυτό το τραπεζάκι σαλονιού παρουσιάζεται με σκούρο χρώμα, το οποίο σίγουρα προσελκύει την προσοχή λόγω του ξεχωριστού σχεδιασμού του. Με τον μεταλλικό σκελετό του και τα ευγενή εξαρτήματα με ορειχάλκινη εμφάνιση φέρνει πολύ τάξη στο σαλόνι. Διατίθενται και άλλα μοντέλα επίπλων από τη σειρά Osaka.

Τραπεζάκι σαλονιού για τους λάτρεις του κλασικού και ασιατικού στυλ που θέλουν κάτι ξεχωριστό
Ο μεταλλικός σκελετός με τις γραφικές γραμμές και την κομψή ορειχάλκινη εμφάνιση αφήνει το ξύλινο σώμα να αιωρείται σωστά
Ένα πραγματικά ασυνήθιστο έπιπλο από ξύλο, το οποίο φαίνεται πολύ ελαφρύ
Ιδανικός σύντροφος για μοτίβα χαλιών: ο λεπτός μεταλλικός σύντροφος τους επιτρέπει να αναδειχθούν πραγματικά
Λεπτομέρειες όπως τα εξαρτήματα ράβδου καθιστούν αυτό το τραπεζάκι σαλονιού τόσο πολύτιμο

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι μέσης Osaka Καφέ-Χρυσό 138x77x45.5εκ" είναι 1".


1.364 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 23.35κιλ., ΜΗΚΟΣ: 75εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 75εκ, ΥΨΟΣ: 35εκ

Ένα στρόγγυλο τραπέζι μέσης που επιτυγχάνει όχι μόνο στη δημιουργία αλληλεπίδρασης μεταξύ αντιθέτων και εντυπωσιακών ασπρόμαυρων αντιθέσεων, αλλά με την εκλεπτυσμένη κορυφή και την ακτινική διάταξη ασπρόμαυρων στοιχείων δημιουργεί επίσης μια εντυπωσιακή και ζωντανή εμφάνιση. Μοντέρνος και ταυτόχρονα διαχρονικός, αυτός ο συναρπαστικός και πλούσιος σε αντίθεση σχεδιασμός είναι κάτι που ποτέ δεν κουράζουμε να κοιτάμε. Μια πραγματική πολυτελής σύνθεση που θα ενισχύσει αμέσως κάθε ατμόσφαιρα. 

Τεχνική μορφή επένδυσης Intarsia :  Buffalo bone Bubalus 
Καθαριότητα και συντήρηση : Λάδι συντήρησης φυσικού ξύλου

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Electra Ριγέ Ασπρόμαυρο 75x75x35εκ" είναι 1".


1.135 
ΒΑΡΟΣ: 61κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 120εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ

Το λαμπερό τραπεζάκι σαλονιού Gold Rush είναι ένα πραγματικό εντυπωσιακό στοιχείο στο σαλόνι - και αξίζει με το παραπάνω το όνομά του. Σαγηνεύει με τον συνδυασμό ξεκάθαρων σχημάτων και πολυτελούς σχεδιασμού. Με δύο γυάλινα ράφια πλαισιωμένα από ένα χρυσό πλαίσιο, ταιριάζει απόλυτα σε κομψούς εσωτερικούς χώρους με ανοιχτόχρωμα έπιπλα. Ένα μπόνους: τόσο το χρυσό πλαίσιο όσο και το γυαλί λάμπουν στο φως του ήλιου και στο φως των κεριών.

Κομψό: γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού με χρυσό πλαίσιο
Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός: δύο ράφια παρέχουν αρκετό χώρο για ποτήρια και μπολ, περιοδικά και άλλα παρόμοια αντικείμενα
Υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας: ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου
Ανθεκτικό σε θραύση: χάρη στην επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας, το τραπέζι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε χτυπήματα
Εντυπωσιακό: με διαστάσεις 120 x 120 cm, γίνεται το επίκεντρο του τοπίου του καθιστικού

 

 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Rush Χρυσό 120x120x40εκ" είναι 1".


957 
Παραλληλόγραμμο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 22.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 103εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 102εκ, ΥΨΟΣ: 38εκ

Ένα κομψό τραπεζάκι με μοναδική αισθητική. Στρογγυλεμένες άκρες και ελκυστική σχεδίαση επιτραπέζιας επιφάνειας με έξυπνα δομημένη επιφάνεια εμπνευσμένη από τη φύση. Ασυνήθιστη σύνθεση με τρία χρώματα.

 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Patches Τρίχρωμο 103x102x38εκ" είναι 1".


375  330 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 15κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 40.5εκ

Τραπεζάκι μέσης από χάλυβα και επιτραπέζιο σκληρυσμένο γυαλί ασφαλείας σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που το κάνει να ξεχωρίζει μέσα στον χώρο σας.

Μέγιστη ικανότητα μεταφοράς φορτίων:  10 κιλά.
Συντήρηση και καθαρισμός: Καθαριστικό επίπλων.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Uno Μαύρο 80x80x40.5εκ" είναι 1".


1.512 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 15κιλ., ΜΗΚΟΣ: 86εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 84εκ, ΥΨΟΣ: 49εκ, 2 έτη
Ο Δανός σχεδιαστής Morten Georgsen είναι δεξιοτέχνης στη δημιουργία επίπλων με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας από το 1992. Με τη δουλειά του για κορυφαίες διεθνείς μάρκες επίπλων είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές στον τομέα του παγκοσμίως. Συνδυάζει ένα συναρπαστικά μοντέρνο αλλά διαχρονικό σχέδιο με εκλεκτά υλικά και λειτουργίες, όλα κατασκευασμένα με την καλύτερη παράδοση της χειροτεχνίας.

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού σε μια δική του κατηγορία με δύο γυάλινες επιφάνειες και πάνω από όλα με ντιζάιν ύφος, Αποκλειστικά δημιουργημένο για την KARE από τον γνωστό Δανό σχεδιαστή επίπλων Morten Georgsen
Η ιδέα: ένα επιβλητικό γυάλινο τραπέζι για το σαλόνι που εκπέμπει πολύ ζεστασιά χάρη στο μείγμα των υλικών του
Η ορειχάλκινη γυαλάδα, το μαρμάρινο φινίρισμα και οι καφέ δερμάτινες τιράντες δίνουν σε αυτό το  τραπέζι έναν πολυτελή, μοναδικό χαρακτήρα
Υλικά - Μέταλλο-Γυαλί-Τεχνόδερμα
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Copper Καφέ 86x84x49εκ" είναι 1".


225 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 15.2κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ

Τραπεζάκι μέσης με γυάλινη τετράγωνη επιφάνεια πάχους 8 χιλιοστών και εντυπωσιακή τριγωνομετρική μεταλλική βάση μαύρου χρώματος.

Μέγιστη ικανότητα φόρτωσης: 50 κιλά.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Γυάλινο Cristallo Μαύρο 80x80x45εκ" είναι 1".


957 
Στρόγγυλο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 49κιλ., ΜΗΚΟΣ: 133εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 43εκ

Αυτό το τραπέζι μέσης είναι απλώς μαγευτικό στην εμφάνισή του και φέρνει μια πολυτελή ατμόσφαιρα στην επίπλωση σου σπιτιού. Με μια έξυπνη λειτουργία περιστροφής η μεγαλύτερη στρόγγυλη κεραμική επιφάνεια μπορεί να περιστραφεί εντελώς πάνω από τη μικρότερη ή προς τα έξω. Τα δύο ατσάλινα πόδια σε σχήμα δακτυλίου είναι εξαιρετικά επικαλυμμένα με σκόνη σε ματ μαύρο. 
Τέλος, το Beverly μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, απλά γυρίστε το μεγάλο τραπέζι για να ταιριάζει και θα έχετε πάντα ποτά, σνακ και το τηλεχειριστήριο σε κοντινή απόσταση.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Beverly Μαύρο 133x80x43εκ" είναι 1".


303 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 7.17κιλ., ΜΗΚΟΣ: 61εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 53.5εκ, ΥΨΟΣ: 55εκ
Δύο φανταχτερά εντυπωσιακά μάτια με ποικίλες χρήσεις: τα τραπέζια φαίνονται εξίσου καλά ως ζευγάρι στο σαλόνι όσο και ως μεμονωμένα κομοδίνα ή κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο. Ο σχεδιασμός είναι ένα συναρπαστικό μείγμα από γυαλί καθρέφτη σε ξεχωριστό, στρογγυλό σχήμα και μια φιλιγκράν και σταθερή κατασκευή από χάλυβα που μοιάζει με δίχτυ - ταιριάζει σε πολλά μοντέρνα στυλ επίπλωσης.

Υψηλής ποιότητας σετ από δύο μαύρα κομοδίνα από χάλυβα σε διαφορετικά μεγέθη
Το αποκορύφωμα είναι ο περίτεχνα επεξεργασμένος σχεδιασμός των πλαισίων
Οι εύκολες στη φροντίδα επιφάνειες των τραπεζιών είναι κατασκευασμένες από ανακλαστικό γυαλί
Μπορεί να σταθεί ως ζευγάρι ή μεμονωμένα ως τραπεζάκι δίπλα σε μια πολυθρόνα ή το κρεβάτι
Απλά παραγγείλετε, στήστε και διακοσμήστε: το σετ τραπεζιών παραδίδεται ήδη συναρμολογημένο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Βοηθητικά Τραπεζάκια Μαύρη Αράχνη (2/Σετ) 61x53.5x55εκ" είναι 1".


755 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 34.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 130εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 70εκ, ΥΨΟΣ: 43εκ

Ένα must-have μεγάλο τραπεζάκι που αποτελεί αναβάθμιση της πολυτέλειας, με μια συναρπαστική χρυσή βάση και επιφάνεια με κομψή, μοντέρνα εμφάνιση μαρμάρου. Με διαστάσεις 130 x 70 εκατοστά είναι ιδανικό για μεγάλους χώρους, καναπέδες και πολυθρόνες XL. Υλικά υψηλής ποιότητας που μιλούν από μόνα τους, γυαλί ασφαλείας ESG και γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι επίσης πρακτικό χάρη στο ότι η γυάλινη κορυφή μπορεί απλά να σκουπιστεί με ένα υγρό πανί.

Μέγιστη ικανότητα φόρτωσης βάρους: 150 κιλά.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Rome Χρυσό 130x70x43εκ" είναι 1".


1.483 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 26κιλ., ΜΗΚΟΣ: 119εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 68εκ, ΥΨΟΣ: 44εκ
Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού είναι ένα αριστούργημα του σύγχρονου σχεδιασμού επίπλων. Ο λόγος είναι ότι έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από την απλή λειτουργία μιας επιφάνειας για να τοποθετήσετε πράγματα. Το Stump είναι ένα γλυπτό που αποτίει φόρο τιμής στον πλούτο των μορφών της φύσης. Ο συνδυασμός του σχήματος με το ισχυρό μαύρο χρώμα καθιστά πολύ εύκολη την ενσωμάτωση αυτού του τραπεζιού σαλονιού στο σπίτι σας. Δημιουργήστε μια ζεστή και γοητευτική ανάδειξη σε ένα φυσικό στυλ εσωτερικού χώρου ή προσθέστε απαλότητα σε καθαρά, ευθυτενή δωμάτια με αυτόν τον θησαυρό επίπλωσης.

Μεγάλο τραπεζάκι σε μαύρο χρώμα σε σχήμα φέτας δέντρου για τους λάτρεις των ασυνήθιστων ιδεών επίπλωσης
Σταθερό και θα διατηρήσει το σχήμα του, καθώς είναι κατασκευασμένο από fiberglass και πολυρεζίνη, μια συνθετική πέτρα
Η ακανόνιστου σχήματος επιφάνεια του τραπεζιού παρουσιάζει μια μεγάλη επιφάνεια για τα ποτά και το τηλεχειριστήριο
Κάθε ένα από αυτά είναι ένα μοναδικό χειροποίητο κομμάτι με αγάπη για τη λεπτομέρεια, οι αποκλίσεις από την απεικόνιση είναι πιθανές
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Tree Stump Μαύρο 119x68x44εκ" είναι 1".


366 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 18.9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 63εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 46εκ, ΥΨΟΣ: 46εκ

Μπορεί ένα διακοσμητικό κομμάτι να είναι και πρακτικό; Φυσικά και μπορεί! Τα κομοδίνα είναι ατομικοί υπερήρωες και λειτουργούν ως μέρος για να βάζετε πράγματα, κομοδίνο, τραπέζι σερβιρίσματος για σνακ και ποτά δίπλα στον καναπέ και πολλά άλλα. Το Ice Black είναι ένα αριστούργημα δεξιοτεχνίας με την αρχαϊκή, συμπαγή γυάλινη επιφάνεια. Και φυσικά είναι μια αναβάθμιση του στυλ για κάθε σαλόνι.

Ένα ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού με εξαιρετική κορυφή από συμπαγές, διαφανές γυαλί - κατασκευασμένο στο χέρι
Ένα κόσμημα ανάμεσα στα τραπεζάκια σαλονιού - η κορυφή μοιάζει με παγόβουνο, τοποθετημένη στο μαύρο πλαίσιο
Το γυαλί είναι χυτό. Κάθε κομμάτι σκληραίνει διαφορετικά και έτσι έχει μια μοναδική δομή
Οπτικά ένας διαφανής αντίλογος ως κομοδίνο δίπλα σε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι
Φαίνεται υπέροχο μπροστά από τον καναπέ, στη γωνία του σαλονιού ή δίπλα στην αγαπημένη σας πολυθρόνα ανάγνωσης

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Ice Μαύρο 63x46x46εκ" είναι 1".


1.135 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 57.6κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 75εκ, ΥΨΟΣ: 39εκ
Ανοίξτε το Σουσάμι! Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός συναντά την προβολή που προκαλεί αντίκτυπο. Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να κάνει περισσότερα από το να στέκεται απλά όμορφα μπροστά από έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα για να χρησιμεύει ως επιφάνεια για να τοποθετείτε πράγματα. Όταν επεκταθεί αποκαλύπτει ένα μυστικό: το μπαρ του σπιτιού! Δέκα μπουκάλια κρασί μαζί με ποτήρια και άλλα σκεύη που χρειάζονται για μια απολαυστική βραδιά μπορούν εύκολα να φιλοξενηθούν εδώ. Η πολυτέλεια είναι μια συλλογή από έπιπλα με καθρέφτη με πολλά διαφορετικά μοντέλα και λειτουργίες.

Τραπεζάκι σαλονιού με καθρέφτη και ενσωματωμένο μπαρ σε καθαρό, διαχρονικό σχεδιασμό, πλάτος όταν είναι κλειστό 120 cm, όταν είναι εκτεταμένο 200 cm
Το τραπέζι του καφέ είναι επεκτεινόμενο, ενώ το εσωτερικό του σε καφέ ξύλινη όψη προσφέρει πρακτικές θήκες για μπουκάλια κρασιού, ποτήρια και άλλα παρόμοια
Κινητό χάρη στους τέσσερις τροχούς, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε το πολυτελές μπαρ του σπιτιού σας όπου θέλετε
Αριστοκρατικές λεπτομέρειες: εξαρτήματα με χάλκινο φινίρισμα και καθρέφτης με κοπή όψεων
Απόλαυση χωρίς κόπο: παρέχεται πλήρως συναρμολογημένο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης-Μπαρ Luxury Καθρέφτης 120x75x39εκ" είναι 1".


443  390 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 22κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 100εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ

Αυτό το τραπέζι σαλονιού με φουτουριστική εμφάνιση κάνει μια λαμπρή εμφάνιση σε κάθε δωμάτιο: το γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και η διαφανής γυάλινη επιφάνεια είναι ιδανικά για ποτήρια κοκτέιλ, βάζα ή διακοσμητικά αντικείμενα. Με τη γραφική του βάση και το στρογγυλό του σχήμα, το μοντέρνο τραπέζι δίνει μια εντυπωσιακή εικόνα, ειδικά δίπλα σε γωνιακούς καναπέδες.

Στρογγυλό τραπεζάκι με συναρπαστικά όμορφο πλαίσιο σε ασημί χρώμα ως highlight μπροστά από τον καναπέ
Ένα πολυτελές γυάλινο τραπέζι που προσθέτει στιλ στο τοπίο των καθισμάτων στο σαλόνι ή ως κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι
Κορυφαία συμβουλή: τα στρογγυλά τραπέζια σαλονιού συμπληρώνουν ιδανικά τους γωνιώδεις καναπέδες σε σχήμα κύβου
Ξεχάστε τα δαχτυλίδια από κόκκινο κρασί και τους λεκέδες από νερό: το εύκολο στη φροντίδα καπάκι είναι κατασκευασμένο από διαφανές γυαλί ασφαλείας
Βάση υψηλής ποιότητας από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Jupiter Ασημί 100x100x45εκ" είναι 1".


452 
Παραλληλόγραμμο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 22.3κιλ., ΜΗΚΟΣ: 128εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 55εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ
Ο χρωματικός συνδυασμός μαύρου, λευκού και ανοιχτού ξύλου είναι κομψός και αιώνια νεανικός. Αυτό το  τραπεζάκι μπορεί να συνδυαστεί με μινιμαλιστικά έπιπλα ή να αποτελέσει μια κομψή αντίθεση με μαλακά ταπετσαρισμένα έπιπλα από βελούδο. Οι δύο γεωμετρικές κορυφές σας προσκαλούν να χρησιμοποιήσετε το τραπεζάκι σαλονιού όχι μόνο ως λειτουργική μονάδα αποθήκευσης, αλλά και να το διακοσμήσετε με μπουκέτα λουλουδιών και αξεσουάρ.

Έπιπλα σχεδιαστών με αποκλειστικά υλικά και διαχρονικό, μοντέρνο σχεδιασμό
Η οβάλ επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από γνήσιο λευκό μάρμαρο
Στρογγυλό καπάκι σε σχήμα δίσκου από ξύλο . Ο δίσκος δεν αφαιρείται
Ο σταθερός αλλά λεπτός σκελετός είναι κατασκευασμένος από μαύρο λακαρισμένο ατσάλι
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Layered Μαρμάρινο Λευκό 128x55x45εκ" είναι 1".


796 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 38κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 50εκ

Αυτά τα δύο τραπεζάκια μέσης με επιφάνειες από πραγματικό μάρμαρο και ανθεκτικό και σταθερή χρυσή βάση από ατσάλι, είναι στρογγυλά και φαίνονται υπέροχα είτε μεμονωμένα είτε ως ζευγάρι δίπλα σε καναπέδες. Προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία, καθώς το μικρότερο τραπέζι μπορεί να γλιστρήσει κάτω από το μεγαλύτερο.

Τραβήξτε το μικρότερο τραπέζι μπροστά από τον γωνιακό καναπέ για να έχετε ποτά και σνακ. Συμβουλή επίπλωσης: μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κομψά και πρακτικά τραπέζια καθιστικού δίπλα στο κρεβάτι του υπνοδωματίου.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Roma Μαρμάρινο (2/Σετ) 80x80x50εκ" είναι 1".


378 
Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 32κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ
Το ορθογώνιο τραπέζι του σαλονιού προσφέρει άφθονο χώρο για όμορφες συνθέσεις. Η μαρμάρινη επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από ειδικό σύνθετο μάρμαρο και γρανίτη, ενώ ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από επικαλυμμένο χάλυβα. Χάρη στο απλό σχήμα του και την ήρεμη κομψότητά του, το τραπέζι σαλονιού είναι κατάλληλο για πολυάριθμα στυλ εσωτερικού χώρου, από πολυτελές έως industrial chic.

Ένα βασικό και απόλυτα κλασικό σε μαύρο χρώμα με επιφάνεια τραπεζιού σε μαρμάρινη όψη
Ορθογώνιο τραπέζι σαλονιού με ιδανικές διαστάσεις για τον διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ ή τον γωνιακό καναπέ
Επιφάνεια εύκολης φροντίδας από σύνθετο μάρμαρο και γρανίτη
Τόσο διαχρονικό και κομψό που το τραπεζάκι ταιριάζει σε κάθε στυλ επίπλωσης
Βολικό για εσάς: αυτό το έπιπλο παραδίδεται ήδη συναρμολογημένο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Key West Μάρμαρο Μαύρο 120x60x40εκ" είναι 1".


351 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 42κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 90εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη
Το τραπεζάκι σαλονιού Key West Gold διαθέτει πολυτελή σχεδιασμό. Χάρη στο πάχος 19 mm της επιτραπέζιας επιφάνειας από σύνθετο μάρμαρο και γρανίτη, το τραπεζάκι είναι επίσης ανθεκτικό και έτοιμο για καθημερινή χρήση στο σαλόνι. Ο χαλύβδινος σκελετός εξασφαλίζει μια ασφαλή βάση. Το τραπεζάκι σαλονιού ταιριάζει με πολυτελή έπιπλα, αλλά δείχνει επίσης κομψό όταν συνδυάζεται με διαχρονικά ξύλινα έπιπλα.

Κομψό τραπέζι σαλονιού σε χρυσό χρώμα με επιτραπέζια επιφάνεια σε λευκή μαρμάρινη όψη
Τετράγωνο και με διαστάσεις 90 x 90 cm, είναι ένας διαχρονικός και πρακτικός σύντροφος της πολυθρόνας και του καναπέ
Ένα κλασικό για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα με σταθερό σκελετό από λακαρισμένο μέταλλο
Το μοντέρνο υλικό από ορυκτό μάρμαρο μπορεί να καθαριστεί με ένα υγρό, μαλακό πανί
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Key West Μάρμαρο Χρυσό 90x90x40εκ." είναι 1".


859 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 39κιλ., ΜΗΚΟΣ: 95εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 95εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ
Ένα τραπέζι μέσης που αντιπροσωπεύει τόσο την πρακτικότητα αφού μετατρέπεται πολύ εύκολα σε τρία μικρότερα τραπεζάκια, όσο και την κομψότητα χάρη στις γυάλινες πλευρές, τις γυαλισμένες, ατσάλινες ασημί βάσεις και λευκές επιφάνειες. Τα ακανόνιστα γεωμετρικά σχήματα του κάθε κομματιού μετακινούνται πολύ εύκολα και μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διάφορες θέσεις μέσα στα δωμάτια αναλόγως τις δικές σας ανάγκες.

Γυαλί διάφανο ασφαλείας: 12 χιλιοστών.
Μέγιστη 
ικανότητα μεταφοράς φορτίων: 50 κιλά.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Combination Γυάλινο Λευκό 95x95x40εκ" είναι 1".


755 
Coffee Table Clara Gold 120x120
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Coffee Table Clara Gold 120x120" είναι 1".


755 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 41.9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 120εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη
Με το εύστοχο μέγεθός του 120 x 120 cm, αυτό το κομψό και μοντέρνο τραπέζι ταιριάζει απόλυτα στο τοπίο του καναπέ. Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από γυαλί ασφαλείας σύμφωνα με το ESG και μπορεί να αντέξει βάρος 30 κιλών. Ο σκελετός από ανοξείδωτο ατσάλι δείχνει πολύ αρμονικός, με τα δύο στοιχεία να μοιάζουν να αιωρούνται στο δωμάτιο. Έχουν επίσης ενσωματωθεί λεπτομέρειες, όπως τα καρφιά από καουτσούκ κάτω από το καπάκι. Όλα είναι έξυπνα σχεδιασμένα. Απλώς συναρμολογείτε τα μέρη και στήνετε το κομψό τραπέζι στη νέα του θέση.

Ποιότητα υλικού: ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας από γυαλί και γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι
Στυλ εσωτερικού χώρου: ταιριάζει σε σαλόνια, φουαγιέ ή αίθουσες αναμονής
Μέγεθος: τετράγωνο σχήμα 120 x 120 cm
Ελαστικά καρφιά κάτω από την κορυφή προστατεύουν το γυαλί
Ανθεκτικότητα: μπορεί να αντέξει βάρος έως και 30 kg
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Clara Ασημί 120x120x45εκ" είναι 1".


401 
Οβάλ, ΒΑΡΟΣ: 15κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 49εκ, ΥΨΟΣ: 38.5εκ, 2 έτη

Το κομοδίνο Hippo με μια φιγούρα ζώου ως βάση δεν είναι μόνο ένα εκκεντρικό αξεσουάρ για τους λάτρεις των ζώων - οι οπαδοί των φανταχτερών επίπλων θα ενθουσιαστούν επίσης με αυτό. Η φιγούρα του ιπποπόταμου συνεχίζεται μέσα από την επιφάνεια του τραπεζιού που είναι κατασκευασμένη από γυαλί ασφαλείας, γεγονός που το κάνει να μοιάζει σαν ο ιπποπόταμος να βγαίνει μόλις από το νερό. Γύρω από τον ιπποπόταμο το γυάλινο τραπέζι προσφέρει χώρο για να τοποθετήσετε ποτά και σνακ. Ένα επιπλέον εντυπωσιακό θέαμα στο σαλόνι είναι περιττό δίπλα σε αυτό το εξαιρετικό τραπέζι του καφέ.

Ο χαριτωμένος ιπποπόταμος κάνει αυτό το τραπέζι σαλονιού από γυαλί ένα πραγματικό εντυπωσιακό θέαμα
Μεγάλη, οβάλ επιφάνεια τραπεζιού από γυαλί ασφαλείας ESG πάχους 7 mm με λειασμένη άκρη, μήκους 80 cm και βάθους 32 cm
Ένα ξεχωριστό κομμάτι-κλειδί σε χρυσό χρώμα που εγγυάται ότι θα φέρει περισσότερη διασκέδαση στο σπίτι σας
Ευέλικτοι συνδυασμοί: το τραπεζάκι του καφέ εναρμονίζεται τόσο με το κλασικό όσο και με το μοντέρνο στυλ επίπλωσης

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Ιπποπόταμος 80x80x32εκ" είναι 1".


428 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 8κιλ., ΜΗΚΟΣ: 45εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 46εκ, ΥΨΟΣ: 46εκ, 2 έτη
Ένα εντυπωσιακό σετ βοηθητικών τραπεζιών, τα οποία είναι κατασκευασμένα από rattan και ατσάλι σε μαύρο χρώμα και επίσης έχουν μαρμάρινη στρογγυλή επιφάνεια σε χρώμα λευκό το ένα και πράσινο το δεύτερο. Μια εξαιρετική πρόταση για τον χώρο σας!
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Βοηθητικό Τραπεζάκι Esha Λευκό - Πράσινο (Σετ 2) 45x46x46εκ" είναι 1".


342 
Στρόγγυλο, Οβάλ, ΒΑΡΟΣ: 12κιλ., ΜΗΚΟΣ: 65εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 49εκ, ΥΨΟΣ: 55εκ, 2 έτη
Το τραπεζάκι σαλονιού Sitting Rhino δεν ενθουσιάζει μόνο τους λάτρεις των ζώων, αλλά και τους λάτρεις της επίπλωσης που αναζητούν συνεχώς εκκεντρικά αξεσουάρ για το σπίτι: Η φιγούρα του ρινόκερου συνδυάζει αίγλη και χιούμορ, καθώς η χρυσή φιγούρα του ζώου συνεχίζει μέσα από την επιφάνεια του τραπεζιού που είναι κατασκευασμένη από γυαλί ασφαλείας - σχεδόν σαν ο ρινόκερος να βγαίνει από το νερό. Με το φανταχτερό του στυλ, αυτό το τραπεζάκι θα γίνει γρήγορα το επίκεντρο της προσοχής στο σαλόνι σας.

Χρυσό τραπεζάκι σαλονιού από χυτή πέτρα και γυαλί με εφέ έκπληξης
Χαρακτηριστικό σχέδιο της KARE που αναδεικνύει τη ζωική φιγούρα ενός ρινόκερου με χιουμοριστικό και γοητευτικό τρόπο
Το μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού εναρμονίζεται τόσο με το κλασικό όσο και με το μοντέρνο στυλ επίπλωσης
Η στρογγυλή επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό και εύκολο στη φροντίδα γυαλί ασφαλείας
Ένα ξεχωριστό κομμάτι-κλειδί που εγγυάται ότι θα προσφέρει πολλή διασκέδαση στον εσωτερικό σας χώρο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Βοηθητικό Τραπεζάκι Καθιστός Ιπποπόταμος 65x49x55εκ" είναι 1".


1.186 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 61κιλ., ΜΗΚΟΣ: 150εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 42εκ, ΥΨΟΣ: 58εκ, 2 έτη
Πρόκειται για μια κατάσταση που ίσως σας είναι οικεία: βολεύεστε στον καναπέ, είτε καθιστοί είτε ξαπλωμένοι. Αλλά με κάποιο τρόπο το τραπεζάκι του καφέ δεν είναι σε απόσταση αναπνοής. Ωστόσο, αντί να μετακινείτε τα έπιπλα, το τραπέζι σαλονιού Franklin προσφέρει τώρα μια πρακτική και εξαιρετικά κομψή λύση. Οι δύο κορυφές μπορούν να περιστρέφονται ομαλά και συγχρονισμένα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε άνετα και τις δύο για να τοποθετείτε πράγματα. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη σε έναν μηχανισμό που είναι κρυμμένος στη βάση του τραπεζιού σαλονιού. Η σχεδιαστική ιδέα πίσω από το Franklin δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα αυτού του αριστοκρατικού τραπεζιού του καφέ. Θα αποκτήσετε ένα έπιπλο που είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά και, ως εκ τούτου, διατηρεί την αξία του. Το στυλ του είναι μοντέρνο και διαχρονικό και θα ταιριάξει επίσης με τον επόμενο καναπέ ή το τοπίο του σαλονιού σας.

Μαύρο και λευκό τραπέζι σαλονιού με δύο επιφάνειες 42x150x58 cm (Υ/Δ/Δ)
Λεπτά μαρμαρωμένες, κομψές επιτραπέζιες επιφάνειες από ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα κεραμικά υλικά
Οι δύο κορυφές μπορούν να περιστρέφονται ομαλά και συγχρονισμένα
Η συμπαγής βάση και το περιστρεφόμενο πλαίσιο είναι κατασκευασμένα από χάλυβα με βαφή πούδρας
Ένα διαχρονικό, μοντέρνο στυλ, κατάλληλο για κάθε τοπίο καθιστικού
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Franklin Λευκό - Μαύρο 150x42x58εκ" είναι 1".


443 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 20.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 51εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 51εκ, ΥΨΟΣ: 40.5εκ, 2 έτη
Φαίνεται απίστευτα κομψό από κάθε γωνία! Αυτό το χρυσό τραπεζάκι σαλονιού προσθέτει μια πολυτελή πινελιά στο σαλόνι σας. Με το τραπέζι σαλονιού μπορείτε να δώσετε ελευθερία στις ιδέες σας για την εσωτερική διακόσμηση και ταυτόχρονα να φέρετε ένα όμορφο έπιπλο statement στο σπίτι σας. Το τραπεζάκι του σαλονιού μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βοηθητικό τραπεζάκι, για παράδειγμα δίπλα στο κρεβάτι ως κομοδίνο, στο γραφείο δίπλα στην πολυθρόνα ή στο διάδρομο ως μέρος για να τοποθετήσετε τα τιμαλφή σας. Ένα επιδεικτικό κομμάτι με το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού σε τρία ασυνήθιστα, χρυσά μεταλλικά πόδια
Ο μοντέρνος σχεδιασμός συναντά πολυτελή υλικά: η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από γνήσιο, λευκό μάρμαρο
Ως βοηθητικό τραπεζάκι ολοκληρώνει το τοπίο του καθιστικού ή του καθιστικού
Ένα λαμπερό σκηνικό για διακοσμητικές ιδέες με ανθοδέσμες, βιβλία για το τραπέζι του καφέ και κηροπήγια
Κλασικό, μοντέρνο ή λαμπερό - το τραπέζι σαλονιού συνδυάζεται εύκολα
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Kala Λευκό - Χρυσό 51x51x40.5εκ" είναι 1".


755 
ΒΑΡΟΣ: 35.18κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 50εκ, 2 έτη
Φυσικά, δεν μπορούμε ποτέ να έχουμε αρκετά τραπεζάκια. Συμπληρώνουν οπτικά τα μεγάλα έπιπλα, όπως ο καναπές, η πολυθρόνα αλλά και το κρεβάτι, με ισορροπημένο τρόπο. Επιπλέον, τα τραπεζάκια του καφέ και τα μικρά τραπεζάκια του σαλονιού αλλάζουν την εμφάνιση ενός δωματίου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ήρθε λοιπόν η ώρα για κάτι καινούργιο! Πόσο πρακτικό είναι το γεγονός ότι το Roma διατίθεται σε διπλή συσκευασία. Μπορείτε να προσθέσετε αμέσως πρακτικές επιφάνειες για να τοποθετήσετε πράγματα δίπλα στα καθιστικά. Τρεις επιφάνειες τραπεζιών παρέχουν χώρο για χρήσιμα και διακοσμητικά αντικείμενα. Και αν χρειάζεστε χώρο για χορό ή για το στρώμα γιόγκα σας, απλά σύρετε τα τραπέζια το ένα μέσα στο άλλο.

Σετ από δύο μοντέρνα πλαϊνά τραπέζια από μέταλλο σε μαύρο χρώμα με μαρμάρινες επιφάνειες
Ο σχεδιασμός συναντά τη λειτουργικότητα: τα μεταλλικά τραπέζια μπορούν να σύρονται το ένα κάτω από το άλλο για εξοικονόμηση χώρου
Με αυτό το σετ τραπεζιών σαλονιού μπορείτε να επιπλώσετε αρμονικά το καθιστικό σας στο σαλόνι σε χρόνο μηδέν
Το υλικό των επιφανειών των τραπεζιών, ορυκτό μάρμαρο, είναι πιο ανθεκτικό και πιο εύκολο στον καθαρισμό από τη φυσική πέτρα
Το μεγάλο τραπέζι έχει ύψος 50 εκατοστά και διάμετρο 80 εκατοστά, ενώ το μικρό τραπέζι έχει ύψος 45 εκατοστά και διάμετρο 60 εκατοστά.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Roma Μαύρο (Σετ 2)80x80x50εκ" είναι 1".


796 
Ορθογώνιο, Τετράγωνο, Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 14.68κιλ., ΜΗΚΟΣ: 70εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 34εκ, ΥΨΟΣ: 70εκ, 2 έτη
Λειτουργικό και αριστοκρατικό με σχεδιαστική φινέτσα: αυτό που κάνει αυτό το σετ τραπεζιών σαλονιού τόσο ξεχωριστό είναι σίγουρα το ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας φινίρισμά τους. Αυτό το σετ είναι μια επένδυση που σίγουρα θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Τα πλαίσια είναι μοναδικά και επιπλέον, τα τραπέζια είναι χειροποίητα μοναδικά κομμάτια. Ένα ιδιαίτερα πρακτικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορούν να σπρώχνονται μεταξύ τους ή να χρησιμοποιούνται μεμονωμένα. Είναι ταυτόχρονα βοηθητικά τραπεζάκια και ένα αριστοκρατικό αντικείμενο σχεδιασμού σε ένα, το οποίο δεν μπορεί παρά να είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό! Το τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι σας, για το καθιστικό σας, ως κομοδίνα ή στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Μοντέρνο, κομψό τραπεζάκι σαλονιού από μέταλλο σε σετ 2 τεμαχίων
Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας με ασυνήθιστα πλαίσια που μπορούν να σύρονται το ένα κάτω από το άλλο
Ευέλικτο και κινητό σε όλο το σπίτι, είτε μεμονωμένα είτε ως σετ
Η επίστρωση από μπρούντζο και ορείχαλκο υπογραμμίζει την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους
Τα τραπέζια του καφέ παραδίδονται έτοιμα συναρμολογημένα
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Diego (Σετ 2)70x70x34εκ" είναι 1".


782 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 36κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 36εκ, 2 έτη
Το Miler είναι ένα όνειρο σε ασημί και σαγρέ μάρμαρο. Με τις ευθείες γραμμές του και τον αριστοκρατικό συνδυασμό μαρμάρου και μετάλλου, αναλαμβάνει με αυτοπεποίθηση το ρόλο του νέου κεντρικού στοιχείου στο σαλόνι σας. Εκτός από την εμφάνισή του, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η σταθερότητα αυτού του πρακτικού θησαυρού είναι επίσης βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Ασημένιο τραπεζάκι σαλονιού με εξαιρετικό σαγρέ μάρμαρο και γλυπτική μεταλλική βάση
Τα υψηλής ποιότητας υλικά προσδίδουν στο τραπέζι του καφέ την εμφάνιση υψηλής ποιότητας
Ένα μοντέρνο, ευθύγραμμο τραπέζι σαλονιού για έναν ευρύχωρο χώρο καθιστικού
Το τετράγωνο σχήμα της κορυφής και της βάσης φέρνει αρμονία στο σαλόνι

Η φαρδιά βάση το καθιστά ιδιαίτερα σταθερό - τα ποτά σας θα στέκονται με ασφάλεια εδώ
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Miler Ασημί 80x80x36εκ" είναι 1".


779 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 36κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 36εκ, 2 έτη
Επιπλώστε το σπίτι σας σαν τον Μεγάλο Γκάτσμπι! Αυτό το τραπέζι σαλονιού αποπνέει σίγουρα τη σωστή διάθεση πολυτέλειας. Μαζί με την άκρη και τη βάση του τραπεζιού σε χρυσό χρώμα, η μεγάλη επιφάνεια από σκούρο μαρμάρινο κόκκο με όμορφο κόκκο που θυμίζει φυσική πέτρα δημιουργεί μια εξαιρετικά κομψή συνολική εμφάνιση. Με διαστάσεις 80x36x80cm (Π x Υ x Τ), το τραπέζι σαλονιού είναι συμπαγές, αλλά ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του το κάνει να ξεχωρίζει - ειδικά δίπλα σε έναν ανοιχτόχρωμο καναπέ! Αυτό το τραπέζι θα τραβήξει επίσης την προσοχή ως κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα ή δίπλα στο μπαρ.

Ένα τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού σε χρυσό χρώμα
Η μαρμάρινη επιφάνεια διαθέτει εμφάνιση φυσικής πέτρας με γήινους κόκκους
Θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε ένα πολυτελές σαλόνι
Με φαρδιά, μεταλλική βάση υψηλής ποιότητας
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Miler Χρυσό 80x80x36εκ" είναι 1".


565 
Ορθογώνιο, Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 17.94κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 35εκ, ΥΨΟΣ: 60εκ, 2 έτη

Η συλλογή επίπλων Fence επεκτείνει τους κόσμους στυλ των χαλύβδινων επίπλων. Δεν είναι η παραδοσιακά στιβαρή βιομηχανική εμφάνιση, αλλά η μοντέρνα κομψότητα που κάνει το Fence να ξεχωρίζει. Το βιεννέζικο πλέγμα εμφανίζεται στις μπροστινές και πλαϊνές πλευρές. Ο σχεδιασμός της συλλογής Fence είναι επίσης αλάνθαστος χάρη στις σαρωτικές γραμμές των ποδιών και των πλαισίων, οι οποίες καταλήγουν σε ένα είδος κιγκλιδώματος, παρόμοιο με το κιγκλίδωμα γύρω από το κατάστρωμα ενός πλοίου. Για να ολοκληρώσουν τα πάντα, οι λαβές και τα πόδια με ορειχάλκινο φινίρισμα προσφέρουν κομψές ρετρό στιγμές.

  • Σετ από 2 τραπεζάκια σαλονιού, ένα οβάλ, ένα στρογγυλό, από γυαλί και μέταλλο σε χρυσό και μαύρο χρώμα
  • Το μεγαλύτερο, οβάλ τραπέζι του καφέ κοσμείται με διακοσμητικά στοιχεία σε στυλ βιεννέζικου πλέγματος
  • Όταν σπρώχνονται το ένα κάτω από το άλλο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα μεγάλο τραπέζι του καφέ ή μεμονωμένα ως κομψά τραπεζάκια
  • Οι εύκολες στη φροντίδα επιφάνειες των τραπεζιών είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό γυαλί ασφαλείας
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Fence Μεταλλικό/Γυάλινο Σετ 2 Τεμάχια 120x35x60 εκ." είναι 1".


300 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 7.6κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 73.5εκ, ΥΨΟΣ: 32εκ, 2 έτη
Ένα εντυπωσιακό τραπεζάκι μέσης κατασκευασμένο από mdf σε μαύρο χρώμα με μεταλλικά πόδια τα οποία έχουν χρυσό τελείωμα. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Antika Μαύρο 80x73.5x32εκ" είναι 1".


1.260 
Στρόγγυλο, 90εκ, ΒΑΡΟΣ: 47κιλ., ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 90εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη

Μοντέρνο και κομψό με μια πινελιά φανταχτερότητας - αυτά τα χαρακτηριστικά συνοψίζουν πολύ καλά το σκούρο τραπέζι του καφέ. Αυτό το έπιπλο είναι σίγουρα μια επένδυση μακροπρόθεσμα, επειδή τα ξύλινα έπιπλα είναι γνωστό ότι είναι ανθεκτικά. Για τη δημιουργία αυτού του κοσμήματος χρησιμοποιούνται μόνο υλικά πρώτης κατηγορίας: σκούρο λακαρισμένο, μασίφ ξύλο μάνγκο, ατσάλι για τα πόδια, ορειχάλκινο τελείωμα και ορυκτό μάρμαρο για την επιφάνεια. Οι επαγγελματίες του εσωτερικού σχεδιασμού γνωρίζουν ότι η αλληλεπίδραση διαφορετικών επιφανειών κάνει τα δωμάτια να φαίνονται ιδιαίτερα ζωντανά. Στην περίπτωση αυτού του τραπεζιού σαλονιού, ο μεταλλικός ορείχαλκος, η πέτρα της κορυφής και το σώμα διακοσμημένο με λεπτές λάμες δημιουργούν μια οπτικά αρμονική τριάδα. Με αυτό το στρογγυλό τραπέζι, θα προσδώσετε μια πολύ ιδιαίτερη γοητεία στο σαλόνι σας.

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο με μαρμάρινο καπάκι (ορυκτό μάρμαρο)
Κομψός σχεδιασμός με ζώνη από βουρτσισμένο ορείχαλκο και δομημένη επένδυση
Ένας κομψός και κομψός σύντροφος για τον καναπέ σας στο σαλόνι
Κατασκευασμένο από ανθεκτικά και ανακυκλώσιμα υλικά
Παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο

 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Catalina Καφέ 90x90x40εκ." είναι 1".


290 
Τετράγωνο, ΒΑΡΟΣ: 8κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 42εκ, 2 έτη
Ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο τραπεζάκι μέσης κατασκευασμένο από ατσάλι και γυαλί ασφαλείας. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Twice Μαύρο 80x80x42εκ" είναι 1".


244  215 
Οκτάγωνο, Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 8.3κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 50εκ, ΥΨΟΣ: 42εκ, 2 έτη
Ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο τραπεζάκι μέσης κατασκευασμένο από ατσάλι και γυαλί ασφαλείας. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Twice Μαύρο 100x50x42εκ" είναι 1".


1.186 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 61κιλ., ΜΗΚΟΣ: 161εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 42εκ, ΥΨΟΣ: 60εκ, 2 έτη
Πρόκειται για μια κατάσταση που ίσως σας είναι οικεία: βολεύεστε στον καναπέ, είτε καθιστοί είτε ξαπλωμένοι. Αλλά με κάποιο τρόπο το τραπεζάκι του καφέ δεν είναι σε απόσταση αναπνοής. Ωστόσο, αντί να μετακινείτε τα έπιπλα, το τραπέζι σαλονιού Franklin προσφέρει τώρα μια πρακτική και εξαιρετικά κομψή λύση. Οι δύο κορυφές μπορούν να περιστρέφονται ομαλά και συγχρονισμένα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε άνετα και τις δύο για να τοποθετείτε πράγματα. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη σε έναν μηχανισμό που είναι κρυμμένος στη βάση του τραπεζιού σαλονιού. Η σχεδιαστική ιδέα πίσω από το Franklin δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα αυτού του αριστοκρατικού τραπεζιού του καφέ. Θα αποκτήσετε ένα έπιπλο που είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά και, ως εκ τούτου, διατηρεί την αξία του. Το στυλ του είναι μοντέρνο και διαχρονικό και θα ταιριάξει επίσης με τον επόμενο καναπέ ή το τοπίο του σαλονιού σας.

Μαύρο τραπεζάκι σαλονιού με καπλαμά καρυδιάς, 42x161x60 cm (Υ/Β/Δ)
Οι δύο κορυφές μπορούν να περιστρέφονται ομαλά και συγχρονισμένα
Μοντέρνα κομψότητα για κάθε σαλόνι που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα
Η συμπαγής βάση και το περιστρεφόμενο πλαίσιο είναι κατασκευασμένα από χάλυβα με βαφή πούδρας
Όμορφη εμφάνιση και εξαίσιος κόκκος: ο καπλαμάς καρυδιάς προστατεύεται από βερνίκι
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Franklin Μαύρο - Καφέ 161x42x60εκ" είναι 1".


473  416 
Στρόγγυλο, ΜΗΚΟΣ: 50εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 50εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ, 2 έτη
Τραπέζι Μέσης Σετ 2 τεμ. με Μεταλλική Βάση και γυαλί ασφαλείας στην επιφάνεια (4mm)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Live (2/Set) 40 x 50 x 50εκ." είναι 1".


1.260 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 18.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 91.4εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 91.4εκ, ΥΨΟΣ: 40.5εκ, 2 έτη

Αυτό το στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού σας δίνει ελευθερία στην επίπλωση και τη διακόσμηση. Γιατί; Επειδή είναι ένα κομμάτι για τους αιώνες και πραγματικά θα ταιριάξει με κάθε καναπέ, πολυθρόνα ή τοπίο στο σαλόνι. Προσδίδει ζεστασιά στο μοντέρνο και το loft στυλ, ταιριάζει απόλυτα με το boho και σε εκλεκτικούς εσωτερικούς χώρους λάμπει ως οπτικά ήρεμο κεντρικό κομμάτι. Το στρογγυλό τραπέζι αποτελεί ακόμη μια επιλογή για τους λάτρεις του κλασικού στυλ εσωτερικού χώρου. Ο σχεδιασμός του είναι διαχρονικός και αρμονικός, ενώ το χρώμα του είναι κομψό χωρίς να είναι επιδεικτικό. Από πρακτική άποψη το Morocco ξεχωρίζει για τη σταθερότητα και τη στιβαρή κατασκευή του, ενώ όσον αφορά τη διατήρηση της αξίας του, επιλέγετε ένα μοναδικό έπιπλο.

  • Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού από μέταλλο στο χρώμα του χρυσού αντίκας
  • Ένα μοναδικό κομμάτι κατασκευασμένο στο χέρι με ξεχωριστές επιφανειακές δομές
  • Ο σχεδιασμός σαν να αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι προσδίδει στο τραπέζι σαλονιού έναν εντυπωσιακό, γλυπτικό χαρακτήρα
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Morocco Χρυσό 91,74x91,4x40,5 εκ." είναι 1".


1.135 
Στρόγγυλο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 54κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ, 2 έτη
Ένα εντυπωσιακό τραπέζι μέσης με τρεις επιφάνειες, το οποίο έχει βάση από ατσάλι σε μαύρο χρώμα, μια μεγάλη στρογγυλή γυάλινη επιφάνεια και δύο κεραμικές μικρότερες στρογγυλές επιφάνειες σε χρώμα καφέ. Το τραπέζι avignon είναι περιστρεφόμενο. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Avignon Μαύρο/Καφέ 80x80x45 εκ." είναι 1".


553 
Ορθογώνιο, Παραλληλόγραμμο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 22.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 100εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 42εκ
Διαστάσεις του μεγάλου τραπεζιού του καφέ: 42x100x40 cm, μικρότερο τραπεζάκι σαλονιού: 42x100x40 cm: 32x100x40 cm (Υ/Β/Δ). Μπορείτε να επωφεληθείτε διπλά από την αγορά ενός σετ 2 τραπεζιών σαλονιού. Πρώτον, μπορείτε να δημιουργήσετε οπτική αρμονία γύρω από το καθιστικό σας στο σαλόνι με μία μόνο κίνηση. Επίσης, παραμένετε ευέλικτοι και μπορείτε να μετακινήσετε τα τραπέζια ανάλογα με τις ανάγκες σας ή να δημιουργήσετε μια επιδέξια διάταξη με το σετ. Η δυνατότητα χρήσης τους μαζί ή ξεχωριστά δημιουργεί ευέλικτες χρηστικές επιφάνειες. Επιπλέον, τα σετ είναι συχνά σε πιο ελκυστικές τιμές από την αγορά μεμονωμένων τραπεζιών σαλονιού. Ειδικά με γυάλινα τραπέζια όπως αυτά, τα οποία είναι υψηλής ποιότητας χάρη στο υλικό. Αυτό το σετ σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το δωμάτιο τόσο με λειτουργικό όσο και με κομψό τρόπο.

Σετ από 2 γυάλινα τραπέζια σε χρυσό από μέταλλο, συνολικές διαστάσεις 42 x 100 x 40 cm (Υ/Β/Δ, για τις επιμέρους διαστάσεις βλέπε περιγραφή)
Οβάλ βοηθητικά τραπεζάκια με επιτραπέζιες επιφάνειες εύκολης φροντίδας από φιμέ γυαλί (γυαλί ασφαλείας ESG)
Ο σκελετός και τα πόδια του τραπεζιού σαλονιού είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με ορειχάλκινο φινίρισμα
Το πρακτικό πλεονέκτημα είναι ότι αυτό το σετ τραπεζιών σαλονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία ανάλογα με τις επιθυμίες σας
Μοντέρνα και κομψά τραπέζια σαλονιού, των οποίων οι χρωματιστές επιτραπέζιες επιφάνειες προσδίδουν τη σχεδιαστική πινελιά
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Vence Μεταλλικό Πολύχρωμο (2/Set)42x100x40εκ." είναι 1".


592 
Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 22.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 80εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 37εκ
Coffee Table Wellington (2/Set)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wellington Γυαλί Χρυσό (2/Set) 80x80x37εκ." είναι 1".


315 
ΒΑΡΟΣ: 18.3κιλ., ΜΗΚΟΣ: 114εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 45.5εκ, 2 έτη
Ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο τραπεζάκι μέσης το οποίο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και είναι επικαλυμμένο από ύφασμα με βελούδινη υφή σε κόκκινο χρώμα. Το συγκεκριμένο τραπέζι μέσης θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Ballabile Κόκκινο/Λευκό 114x60x45,5 εκ." είναι 1".


452 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 16κιλ., ΜΗΚΟΣ: 71εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 71εκ, ΥΨΟΣ: 36εκ, 2 έτη

Το στρογγυλό τραπεζάκι Endless Vegas είναι η κατάλληλη προσθήκη σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο. Η επιφάνεια Sincerestone προσδίδει στο μικρό τραπέζι σαλονιού μια πολυτελή εμφάνιση, ενώ η βάση από σατινέ ατσάλι σταθεροποιεί και χρησιμεύει ταυτόχρονα ως κομψό στοιχείο σχεδιασμού. Η επένδυση σε όψη δέρματος, η οποία είναι καπιτονέ, προσδίδει στο τραπέζι μια απαράμιλλη αίσθηση. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του, το κομοδίνο Endless Vegas είναι ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα βλέμματα και αποτελεί must-have για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο και κομψό εσωτερικό χώρο.

  • Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού σε κρεμώδη λευκό χρώμα
  • Ένα κομψό κομοδίνο στο σαλόνι ή ένα κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο
  • Το καπιτονέ κάλυμμα από απομίμηση δέρματος είναι ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα βλέμματα
  • Χειροποίητο: κάθε λευκό τραπεζάκι σαλονιού είναι μοναδικό
  • Μοντέρνα κομψότητα με ρετρό διάθεση
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Endless Vegas Λευκό 71x71x36 εκ." είναι 1".


1.512 
Ορθογώνιο, Παραλληλόγραμμο, Στρόγγυλες Γωνίες, ΒΑΡΟΣ: 77κιλ., ΜΗΚΟΣ: 142εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 70εκ, ΥΨΟΣ: 40εκ
Αυτό το εξαίσιο τραπεζάκι σαλονιού είναι μοναδικό στο είδος του και ενσαρκώνει καθαρή κομψότητα και διαχρονική ομορφιά. Η επιτραπέζια επιφάνεια από λεπτό μάρμαρο του δίνει μια πολυτελή πινελιά, ενώ το σχεδιαστικό πλαίσιο από σκούρο γκρι λακαρισμένο μέταλλο αποπνέει μοντέρνα εκλέπτυνση. Ο συνδυασμός υλικών υψηλής ποιότητας και κομψού φινιρίσματος καθιστά αυτό το τραπεζάκι σαλονιού ένα εντυπωσιακό τραπέζι που θα μετατρέψει κάθε σαλόνι σε μια εκλεπτυσμένη όαση.

Ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού από γκρι μάρμαρο και μέταλλο, 40 x 142 x 70 cm (Υ/Β/Δ)
Τα καλύτερα υλικά, όπως το γνήσιο μάρμαρο Morchana και το λακαρισμένο αλουμίνιο, καθιστούν αυτό το τραπέζι σαλονιού καθαρή πολυτέλεια
Ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο σχήμα στο στυλ του ιταλικού σχεδιασμού επίπλων
Το μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι σαλονιού είναι προσεκτικά κατασκευασμένο στο χέρι
Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Montagna Μάρμαρο Γκρι 142x70x40εκ." είναι 1".


1.616 
Ορθογώνιο, Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 52κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 70εκ, ΥΨΟΣ: 36.5εκ, 2 έτη

Πώς μπορούν να συνδυαστούν η λειτουργικότητα, οι λύσεις εξοικονόμησης χώρου και το στυλ; Με έπιπλα που μοιάζουν με ταξιδιωτικές βαλίτσες σε τροχούς, που φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής! Με τη συλλογή Venezia μπορείτε να προσθέσετε στυλ στο χώρο σας. Η επιφάνεια του τραπεζιού σαλονιού Venezia διαθέτει ένα εύκολο στη φροντίδα, επικαλυμμένο υφασμάτινο κάλυμμα σε κομψή εμφάνιση λυγαριάς. Ο δημιουργικός σχεδιασμός, εμπνευσμένος από το σχήμα ενός μπαούλου που ταξιδεύει στον ωκεανό, καθιστά το τραπέζι πραγματικό highlight. Αυτό το ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού θα δώσει μια κομψή εικόνα στο σαλόνι. Στο εσωτερικό του, χωράει όλα τα σκεύη για το μπαρ του σπιτιού σας. Οι πρακτικοί τροχοί το καθιστούν κινητό και ευέλικτο. Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να συνδυάσει τον μοντέρνο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα.

  • Τραπεζάκι σαλονιού σε μπεζ χρώμα με ενσωματωμένο home bar
  • Πολυάριθμες θήκες και θήκες για μπουκάλια στο εσωτερικό, καθώς και ένας αφαιρούμενος δίσκος
  • Η κομψή εμφάνιση επιτυγχάνεται με το κάλυμμα σε εμφάνιση λυγαριάς, το οποίο καθαρίζεται επίσης εύκολα
  • Τοποθετημένο σε τροχούς, αυτό το έξυπνο τραπέζι σαλονιού μετακινείται πάντα εύκολα
  • Τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα σε αυθεντικό σχέδιο
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης/Μπαρ Venezia Μπεζ 120x75x36,5 εκ." είναι 1".


755 
Παραλληλόγραμμο, ΜΗΚΟΣ: 110εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 60εκ, ΥΨΟΣ: 45εκ
Τα μοντέλα της συλλογής Grace φέρνουν αρμονία στο σαλόνι με τις απαλές καμπύλες τους. Αυτό οφείλεται αφενός στην αριστοκρατική σύνθεση υλικών από μασίφ ξύλο και μάρμαρο. Από την άλλη, η συλλογή παίζει με τις επιφάνειες, όπως εδώ με τα δομημένα και λεία τμήματα των ξύλινων μετώπων. Ο σχεδιασμός του κομψού τραπεζιού σαλονιού ολοκληρώνεται με ένα διακριτικό, ορειχάλκινο τελείωμα. Το τραπέζι σαλονιού ξεχωρίζει επίσης για τον αποθηκευτικό του χώρο. Τέσσερα ευρύχωρα συρτάρια κάτω από τη μαρμάρινη επιφάνεια συμβάλλουν στο να φαίνεται το σαλόνι σας πάντα τακτοποιημένο. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη διακόσμηση της επιφάνειας του κομψού τραπεζιού σαλονιού.

Τραπέζι σαλονιού υψηλής ποιότητας από μασίφ ξύλο και μάρμαρο, 45 x 110 x 60 cm (Υ/Β/Δ)
Χειροποίητο έπιπλο σαλονιού υψηλής ποιότητας
Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο μάνγκο, πραγματικό μάρμαρο και γαλβανισμένο χάλυβα
Διαθέτει ολισθητήρες ρυθμιζόμενου ύψους στα πόδια
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπεζάκι Μέσης Grace Καφέ 110x60x40εκ." είναι 1".


889 
Ορθογώνιο, Παραλληλόγραμμο, ΒΑΡΟΣ: 113κιλ., ΜΗΚΟΣ: 130εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 70εκ, ΥΨΟΣ: 43εκ
Ανεβάστε το σαλόνι σας στο επόμενο επίπεδο σχεδιασμού με το κομψό, μοντέρνο και γοητευτικό τραπέζι σαλονιού μας σε χρυσό χρώμα με ανοιχτόχρωμες κεραμικές επιφάνειες. Αυτό το πανέμορφο έπιπλο θα προσθέσει πολυτέλεια και εκλέπτυνση στους χώρους σας. Με ευρύχωρο ορθογώνιο σχήμα, δεν προσφέρει μόνο εκπληκτική αισθητική αλλά και πρακτικές επιφάνειες σε δύο επίπεδα. Ιδανικό για την παρουσίαση ποτών, βιβλίων ή διακοσμητικών με στυλ. Προσθέστε αίγλη και στυλ στο σπίτι σας με αυτό το αξιόλογο τραπεζάκι σαλονιού.

Πολυτελές ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού σε χρυσό χρώμα, 43 x 130 x 70 cm (Υ/Β/Δ)
Τα φυσικά λευκά, μαρμάρινα κεραμικά δίνουν στις κορυφές του τραπεζιού σαλονιού μια αριστοκρατική πινελιά
Σκελετός από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσό χρώμα και με επίστρωση τιτανίου
Οι δύο κορυφές του τραπεζιού προσφέρουν άφθονο χώρο για να τοποθετήσετε πράγματα και για τα αγαπημένα σας διακοσμητικά
Απλό στο σχήμα και εκλεπτυσμένο στην εμφάνιση, το Nube προσθέτει το κάτι άλλο σε κάθε μοντέρνο στυλ επίπλωσης
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Nube Duo Κεραμικό Χρυσό 130x70x43εκ." είναι 1".


431 
ΒΑΡΟΣ: 12.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69.5εκ, ΥΨΟΣ: 33.5εκ

Μαύρο Τραπέζι Μέσης με μεταλλικό σκελετό και επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας.

Το σκούρο χρώμα του και το ιδιαίτερο του design θα το κάνουν πρωταγωνιστή δε κάθε σαλόνι ή χώρο αναμονής

 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Double Μεταλλικό Μαύρο (2/Set) 33*69*69εκ." είναι 1".


1.135 
Στρόγγυλο, Πολυμορφικό , ΒΑΡΟΣ: 40.2κιλ., ΜΗΚΟΣ: 132εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 42εκ
Αυτό το τραπεζάκι σαγηνεύει με την εμφάνισή του και φέρνει πολυτελή ατμόσφαιρα και πολυτελές στυλ διαβίωσης στο σπίτι. Η στρογγυλή βάση και τα δύο πλαίσια σε σχήμα δακτυλίου από ατσάλι είναι ευγενικά βαμμένα σε χρυσό αντίκα raven. Τέλος, το Beverly είναι ατελείωτα πρακτικό. Είτε δίπλα σε έναν γωνιακό καναπέ είτε σε έναν καναπέ, αυτό το τραπεζάκι σαλονιού είναι στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Απλώς περιστρέψτε τη μεγάλη επιφάνεια του τραπεζιού για να χωρέσει και θα έχετε πάντα τα ποτά, τα σνακ και το τηλεχειριστήριο σε κοντινή απόσταση.

Κομψό τραπεζάκι σε μαύρο και χρυσό χρώμα με εκλεπτυσμένη λειτουργία περιστροφής, 42 x 80 x 132 εκατοστά (υ/β/δ)
Η μεγαλύτερη, επάνω επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να περιστραφεί εντελώς πάνω από τη μικρότερη επιφάνεια του τραπεζιού ή προς τα έξω
Καλύτερη ποιότητα κατασκευής με υλικά υψηλής ποιότητας
Επιφάνειες τραπεζιών από κεραμικό με φυσικό κόκκο σε όψη πέτρας
Σχεδιασμός με μεγαλοπρέπεια, από την εξαιρετική βάση έως τις ρυθμιζόμενες πλάκες
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Beverly Κεραμικό Μαύρο 132x80(80)εκ." είναι 1".


1.007 
Στρόγγυλο, 80εκ, ΒΑΡΟΣ: 39.9κιλ., ΜΗΚΟΣ: 133εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 80εκ, ΥΨΟΣ: 43εκ

Τραπέζι Μέσης με περιστρεφόμενη επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας

Πρακτικό λόγο χώρου αλλά παράλληλα μοναδικού design 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Beverly Bubble Γυαλί Μαύρο 133x80x43εκ." είναι 1".


428 
Στρόγγυλο, ΒΑΡΟΣ: 12.5κιλ., ΜΗΚΟΣ: 69.5εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 69.5εκ, ΥΨΟΣ: 33.5εκ

Τραπέζι Μέσης Σετ 2τεμ. με μεταλλικό σκελετό και γυαλί ασφαλείας.(καθρέφτης)

 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Wire Double Μεταλλικό Χρυσό (2/Set) 33.5x69.5x69.5 εκ." είναι 1".


2.650 
ΒΑΡΟΣ: 69κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 75εκ, ΥΨΟΣ: 36.5εκ
Το τραπέζι μέσης Vegas προσφέρει έναν μοντέρνο και κομψό τρόπο για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας. Κατασκευασμένο από ξύλο και με διαστάσεις 120x75x36.5 εκατοστά, αυτό το τραπέζι προσφέρει άφθονο χώρο για να τοποθετήσετε αντικείμενα και διακοσμητικά στοιχεία. Με τον λευκό του χρωματισμό και τον απλό αλλά εντυπωσιακό σχεδιασμό του, αυτό το τραπέζι προσθέτει φωτεινότητα και αίσθηση ευρυχωρίας στον χώρο σας.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τραπέζι Μέσης Vegas Ξύλινο Λευκό 120x75x36.5εκ." είναι 1".

ΤΡΑΠΈΖΙΑ ΜΕΣΗΣ, ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΌΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΆΝΤΑ.

Τα τραπέζια μέσης είναι τα πιο δημοφιλή έπιπλα για το σαλόνι. Η kare παρουσιάζει μια συλλογή απο τραπέζια μέσης σε διάφορα υλικά και σχήματα για να καλύψουν κάθε στυλ διακόσμησης και κάθε γούστο. Το τραπέζι μέσης μπορεί να εντυπωσιαζει αλλα παράλληλα είναι και χρηστικό, είναι ένα μέρος που θα ακουμπήσουμε τον κάφε μας , τα σνακ και τα τηλεκοντρολ. Εάν θέλετε να επιλέξετε το τέλειο τραπέζι για το σαλόνι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το χρώμα και το σχήμα ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το υφος του υπόλοιπου χώρου.