Το καλάθι είναι άδειο
έπιπλα για επαγγελματίες
έπιπλα για επαγγελματίες
CONTRACT FURNITURE - ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Είσαι Αρχιτέκτονας, Διακοσμητής, Ξενοδόχος? Εχεις καφετέρια, εστιατόριο, ή μπαρ και θέλεις να το ανακαινίσεις; Επικοινώνησε μαζί μας για να διαμορφώσουμε μαζί το πιο εντυπωσιακό project. Η KARE προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις επίπλου και διακόσμησης απο το φωτιστικό έως το χαλί για κάθε στυλ και για κάθε χώρο. Επιπλα και διακοσμητικά για Ιατρεία, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Μπαρ και Εστιατόρια που θα δώσουν ταυτότητα στο χώρο και θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.
Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω για να ενημερωθείτε για τον επαγγελματικό τιμοκατάλογο και να λάβετε τους καταλόγους της KARE και αλλων εταιρίων που συνεργαζόμαστε αποκλειστικά.
Έπιπλα για διακόσμηση κατοικίας και επαγγελματικών χώρων
CONTRACT TOP PICKS
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ CONTRACT, Συμπληρώνοντας την φόρμα παραπάνω με τα στοιχεία σου ή επικοινώνησε τηλεφωνικά
Έπιπλα για ξενοδοχεία
#KARE FOR BUSINESS
Δημιουργούμε τάσεις και θεματικούς κόσμους που καθιστούν το κάθε project μοναδικό.
Είτε πρόκειται για ένα εμπορικό κατάστημα μόδας, έναν πολυτελή χώρο κατοικίας AIR-BNB διαμερίσματα, χώρους εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων, ξενώνες, shows και events η ομάδα μας, θα αποδώσει το αισθητικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε για τη δικής σας επιχείρηση. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας παραπάνω ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά.